Категория
Алгебра, опубликовано 02.02.2019 04:10

Найдите значение выражения 8060•45-45150: 75•105

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Iwill be teacher. i won't be firefighter. i will build my own home. i will grow my tree. i will buy a flat in the centre of moskow. i will buy a car.
Ответ
Ответ оставил: Гость

а з її високого берегу було видно село, де діти пасли корів та гусей влітку, а дорослі були зайняті пошуком того , що вони називали "грошима". берізка не раз бачила , як  парубки ввечері сідали біля   вогнища й пили напої та їли багато їжі, а потім ставали дуже веселими, занадто веселими. вони перекрикували своїми піснями та галасом пісні солв"їв.   забувши пригасити полум"я , вони йшли по селу, а люди закривали вікна щільніше , щоб не чути цих жахливих пісень. а часто парубки починали сваритися та битися до крові. 

- не може бути ! невже ті , що програли у сварці, потім ще раз ходили до вечірнього вогню ? мабуть , кожного разу інші були ?

- ні , ті ж самі, я їх добре розгледіла.

- але чому? невже їм бути битими? так не буває !

- буває, рідний дубе ! та одного разу від залишенного без нагляду вогнища   зайнялася пожежа. всі спали , а вогонь ближче підлазив до селища. зайнялася перша хата. в селище було багато дров та соломи, тому полум"я швидко охопило будиночок. люди з дітьми вискакували у вікна. вони страшенно кричали. ось запалав інша хата. все село збіглося на пожежу . люди стали ланцюжком та передавали відра з водою одне одному. лише під ранок пожежа повністю згасла.

- жахіття ! не лише ми страждаємо від їхньої нерозумності. їх ніщо не змінить !

- ти не правий, дубе. після того випадку люди більше не збираються на такі вогнища. вони танцюють та веселяться, але, мабуть, їх напої змінилися, чи вони самі змінилися. більше я жодного разу не бічила бійок. люди можуть змінитися, друже, але ми не їм нічим іншим , ніж своєю красою, яка робить їх добрішими та уважнішими й до нас , й до самих себе. пам"ятаєш того хлопчину , який співав під тобою. до речі, не гірше за пташку. вони навчаться , коли подорослішають і опаляться в полум"ї свого нерозумного життя.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ответ
Ответ оставил: Гость
Cos(t)=-cos(t)=-frac{sqrt{6} }{{2}} frac{sqrt{3} }{sqrt{2}} [/tex] t∉R
Ответ
Ответ оставил: Гость
Форму раскрыть нужно
Ответ
Ответ оставил: Гость
15:х-2=3
15:х=3+2
х:15=5
х=15:5
х=3


Другие вопросы по алгебре

Вопрос
Алгебра, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по алгебре: Найдите значение выражения 8060•45-45150: 75•105... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube