Категория
Алгебра, опубликовано 06.06.2020 20:02

100БАЛЛОВ ЗА ВСЕ 3 ЗАДАНИЯ!!!!!!!!


100БАЛЛОВ ЗА ВСЕ 3 ЗАДАНИЯ!!!!!!!!

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Відповідь: Обмеженість ресурсів — економічне поняття, яке характеризує рідкість, обмеженість, дефіцит, скінченність ресурсів, доступних людству в кожний конкретний момент, а також їх достатньо малу кількість в порівнянні з людськими потребами, на задоволення благ. В більш широкому розумінні — це всі види природних і людських можливостей, які використовуються для виробництва з метою задоволення потреб та благ.

Обмеженість ресурсів є фундаментальною проблемою яка постає перед людством, і в свою чергу, була основою для започаткування економіки як науки. Використовуючи економічні закони, людство намагається максимально задовольнити свої потреби при цьому витрачаючи мінімум ресурсів. Базові економічні закономірності роблять можливим планування та прогнозування результатів виробництва в різних умовах. Сучасне виробництво створює величезну кількість різних товарів — послуг і продуктів, тому кількість використовуваних ресурсів повинна бути такою же величезною, як і обсяги виробництва. Економічні ресурси, які ще називають факторами виробництва, являють собою різні блага, які використовують для виробництва інших благ. Всі вони об'єднані в кілька великих груп.

Основні види економічних ресурсів Редагувати

Земля. Розглядається не тільки як фундамент для людської діяльності, а об'єднує всі види природних ресурсів: копалин, лісів, водойм, флори, фауни, кліматичних і рекреаційних можливостей.

Праця. Цей вид ресурсів охоплює людей, які зайняті у виробничій (господарської) діяльності. Незважаючи на технічний прогрес і автоматизацію, роль праці у виробничому процесі не зменшується.

Капітал. До даного виду ресурсів відносяться засоби виробництва (устаткування, машини, оснащення, транспорт, будівлі та споруди) і фінансові можливості (кошти, якими розпоряджаються банки і приватні особи, віддаючи їх у користування у вигляді кредитів і інвестицій).

Здібності до підприємництва. До даного виду ресурсів відносяться засоби виробництва (устаткування, машини, оснащення, транспорт, будівлі та споруди) і фінансові можливості (кошти, якими розпоряджаються банки і приватні особи, віддаючи їх у користування у вигляді кредитів і інвестицій).

Інформація. В інформаційні економічні ресурси входять знання про потреби, благ, можливостях, технологіях виробництва і управління, цінах і тощо. У нинішньому суспільстві повноцінно реалізується наступний принцип: хто володіє інформацією, той володіє світом. Тому воно носить назву «Інформаційного суспільства». Визначальне значення зараз мають комп'ютерні технології, мережеві системи накопичення і передачі даних.

Пояснення:

Ответ
Ответ оставил: Гость
Нужно просто разложить его, к примеру:
а*(8-4)=8а-4а
Ответ
Ответ оставил: Гость
68) x>=4; x<25; 37<x<=121
69) 3 и 4; 6 и 7; 7 и 8; -8 и -9
70) 10,11;
 4,5,6,7,8;
 -6;
 -4,-3,-2,-1,0,1,2,3,4
Ответ
Ответ оставил: Гость
Квадратные должны быть.Учитывай ОДЗ 


Другие вопросы по алгебре

Вопрос
Алгебра, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по алгебре: 100БАЛЛОВ ЗА ВСЕ 3 ЗАДАНИЯ!!!!!!!!... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube