Категория
Английский язык, опубликовано 09.01.2019 16:01

Людиииии, я вас умоляяяю а
аа, НАДО
хоть кто-то ответьте, а то никто не отвечает. Обидно очень
Ну пожаалуйстааа

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

важко описати що таке щастя взагалі. це, напевне, той стан душі коли   світ навколо   в найяскравіших кольрах і посмішка не зникає з обличча. як приємно робити щасливим інших, дарувати своє добро, і просто усвідомлювати, що в  наших власних силах зробити своє життя і життя інших хоч трішки кращим. 

    у оповіданні олекси стороженка “скарб” щастя само прийшло до лежня павлуся, який нічого не робив, а тільки спав. але то умовне щастя, за ним стояла важка праця інших людей ради задоволення павлуся. а от в оповіданні “цвіт щастя” б.лепкого маленький хлопчик сам вирішив шукати   загадкову квітку щастя, хоч вона, за розповідями матусі, далеко. він глибоко вірить у чарівну силу квітки щастя, прагне її знайти, не боїться жодних перешкод; він мрійник. герой пізнає життя, не залишає надії знайти квітку щастя. вже сам пошук робить його щасливим.

        отже, не мою думку, щастя - це найцініший скраб, і звичайно ж воно не приходить саме, а дістається часто важкою працею.

Ответ
Ответ оставил: Гость
1. ... land a plane
2. ... drive without driver license
3. ... heard ...
4. ... loose ... passport...
5. -
6 ... kill other people ...
Ответ
Ответ оставил: Гость
Who plays tennis on monday?
when emma  plays tennis?
what play emma on mondays
Ответ
Ответ оставил: Гость
This a badroom this a bookcase bed wardrobe lamp books this a kitchen this a cooker fridge table this my living room this a soofa coffe table paintings and window


Другие вопросы по английскому языку

Вопрос
Английский язык, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по английскому языку: Людиииии, я вас умоляяяю а аа, НАДО хоть кто-то ответьте, а то никто не отвечает. Обидно очень Ну пожаалуйстааа... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube