Категория
Английский язык, опубликовано 21.03.2019 22:20

Перевод твору с на украинский dragon soup

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

був kingdom1 і король, який був дуже товстий, тому що він любив їжу.  він почав свій день з великою сніданок о 8 годині і перекусили в 10 і великий обід в 12. тоді він дивився теніс або коней, то у нього був невеликий закускою о 2 годині дня.  о 4 годині він був бутербродів і о 7 годині вечора він happilly засів на троні обіді.

король була одна проблема: він хотів, щоб внести зміни в кожній страві.  ось чому все його кухаря залишили його, тому що вони не хотіли змінювати всі свої рецепти.

"ми будемо мати змагання і той, хто говорить мені самий незвичайний рецепт може бути королівський кухар! " сказав король в один прекрасний день.

1а царство - королівство

читання чотири задоволення!

на наступний день все люди, які думали, що вони були хорошими кухарями прийшли до замку короля.  один молодий чоловік побачив, що довга черга людей і дізналися про конкурс короля.  він дізнався про цю проблему, що кухарі були з королем.  вони не любили царя, який сказав їм, що робити, покласти речі в своїх горщиках і робили приготування себе.  так, молода людина подумав трохи і потрапив в лінію.

у другій половині дня він, нарешті, прийшов до палацу.  "як ваше ім'я і рецепт? " запитав король.  "я клаус dinkelspies, ваш majesty1.  у мене є рецепт супу дракона! "і сказав цар: " це цікаво.  що в ньому? »« о, я не можу вам сказати! »відповів клаус.  "це секрет в моїй родині" "я розумію," сказав король, "але якщо ми можемо отримати дракона, ви повинні приготувати його для мене.  ви новий royal2 тепер готувати ".

1your величність - ваша велічність

2royal - королівський

клаус відчував себе добре.  коли король хотів будь-яку страву, клаус запитав його: "чи буде ваша величносте сказати мені exactly1, як ви хочете, щоб це блюдо, приготоване? " цар був щасливий не тільки дати йому інструкції, але готувати happilly на кухні.  клаус тільки продовжував говорити: "о, я зазвичай використовую один і той же метод." коли блюдо було готове, він сказав: "я дякую вам за всі ваші інструкції, сер.  тепер я можу запросити вас на вечірку! "

час минав.  одного ранку цар крикнув: "сюрприз!

тепер ви можете приготувати спеціальний суп дракона.  я не збираюся приходити на кухню.  я пам'ятаю, що це твій секрет! "солдати принесли cage2 з реальним дракона.  клаус подивився на нього і побачив tear3 на щоці дракона.  "ти збираєшся вбити мене? " запитав він."повірте, дракона," сказав клаус.  "я не хочу, щоб приготувати вас.  я просто хотів, щоб обдурити короля і показати, що я був кухарем.  я не можу робити будь-які суп "." о, це легко, "сказав дракон.

"чи можете ви готувати? " запитав клаус.  "ну, я хороший кухар," відповів дракона і клаус почав посміхатися

1exactly - точно

2а клітина - клітка

3а сльоза - сльоза

в 7 ранку прийшов цар до смаку чудовий суп дракона клауса.  після чотирьох helpings1 він сказав: "це одна з кращих супів я коли-небудь їв! " "ви бачите, то, що робить дракона суп настільки незвичайним є те, що це може бути тільки тоді, коли дракон готує він сам!   дозвольте мені introduce2 мій помічник! »називається клаус і дракон прийшов, одягнений в капелюх високий білий кухаря і apron3.

так, клаус був щасливий жити в прекрасному палаці, не працюючи важко.  дракон відчував себе добре, щоб бути помічником королівського кухаря.  але найщасливішим з усіх був помічником кухні.  йому не потрібно, щоб light4 вогонь, так як дракон закурив власну stove5, стріляючи вогонь з носа!

Ответ
Ответ оставил: Гость
Перевод слова штопает на английском будет darns
Ответ
Ответ оставил: Гость
Choose the correct answers - выбери правильные ответы.
Ответ
Ответ оставил: Гость
И в чём вопрос?????????


Другие вопросы по английскому языку

Вопрос
Английский язык, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по английскому языку: Перевод твору с на украинский dragon soup... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube