Категория
Английский язык, опубликовано 07.06.2020 01:18

II. Выберете правильный ответ и ответьте быстро оооочень Заранее

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

1is

2is

3is

4has

5has

6is

7are

8is

9have

10has

Объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость
Сполучені Штати Америки - четверта найбільша країна в світі (після Росії, Канади та Китаю). Это называют Соединенными Штатами, США, США, Штатами, Америкой. США займають південну частину Північної Америки, Аляска на півночі та деяких островів, включаючи Гаваї в Тихому океані. Полная область страны - більше ніж девять з половиною мільйонів квадратних кілометрів. США граничат з Мексикою на півдні і Канадою в Північній. У цього є морська границя з Росією, також. Західне побережжя країни вимито Тихім океаном, і його восьмий берег - Атлантичний океан.

США включають 50 держав і один федеральний округ, округ Колумбія, і мають кілька територій. Столица страны - Вашингтон, D.C., розташована в окрузі Колумбія. Населення країни - приблизно 250 мільйонів чоловік, які живуть головним чином у містах та містах. Населення Вашингтона - приблизно 3 мільйони чоловік. США - дуже велика країна і мають різні кліматичні області. Самі холодні області знаходяться в північній і північно-східній частинах країни. Клімат Юга США є субтропічним, у Аляски є арктичний клімат. Клімат вздовж Тихоокеанського побережжя набагато більше тепел ніж те з Атлантичного узбережжя через теплих вітрів, що дують з Мексиканського затоки. США - государство рек та озер. Наибольшие реки Америки - Міссіссипі, Міссурі, Ріо-Гранде та Колумбія. Великі озера на границі з Канадою є самими глибокими і найбільшими в США. Самі високі гори - Роккі Мунтэйнс, Кордильеры і Сьєрра-Невада.

США багаті природними ресурсами і корисними мікроскладами. Це производит медь, железную руду и уголь. Це - надзвичайно розвинена промислова та сільськогосподарська країна. Сама важлива обробна промисловість США виробляє авіаквитки, автомобілі, текстиль, радіо та телевізори, зброя та папір. США стали світовим ведучим країною в 19-му столітті.

США - президентська республіка. Самий високий законодавчий орган країни - Конгрес. Це складається з двох частин: Палати представників та Сенату. Каждое держава вибирає два складу за чотири роки. Сенатор повинен бути на крайньому рівні 30 років, громадянин США протягом 9 років, і живий у державі, який він представляє. Робота на Конгресі полягає в тому, щоб зробити закони, оголосити війну, залучити до відповідальності президента, затвердити суддів, яких президент призначає на Верховний Суд.

Исполнительная власть правительства - президент и Кабинет Министров. Каждуе четыре года избран президент. Він повинен бути на крайньому рівні 35 років, що народилися в США, громадянине країни протягом 14 років, і бути громадянським лицом. Президент може підписати або накласти вето на законопроект, попросити, щоб Конгрес оголосив війну, призначив суддів Верховного Суду.

Суддівська влада уряду - Верховний Суд. Його робота полягає в тому, щоб провести в життя закони. Верховний Суд може вирішити, чи є закон конституційним чи ні. Три ветви співпрацюють, щоб захистити Конституцію та права людей.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Сушки, баранки, бублики а э традищинал рашан продукт. ю нид флор, батер, оял, воте, овэл, вери биг ор вери смолл энд ззей кэн хев дифферент колорс энд флаворс.
Зей а вери популар, бекос зей тэст гуд энд зей а чип. сушки лест а лонг тайм туу. пипл лайк то тейк сушки виз зем вэн зей го хайкинг.
эврибади лаус сушки, баранки и бублики фром бебиэс ту олд пипл. Зей аре а гуд трит эт титайм
Ответ
Ответ оставил: Гость
Is, dad, to, river, go, cow, baby, cook. Дальше не знаю


Другие вопросы по английскому языку

Вопрос
Английский язык, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Английский язык, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Английский язык, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по английскому языку: II. Выберете правильный ответ и ответьте быстро оооочень Заранее... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube