Категория
Биология, опубликовано 09.04.2019 16:40

Міграція тварин міні-твір плис оч надо

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Міграції можна умовно розділити на три категорії: власне міграції, до яких відносяться регулярні переміщення переважної більшості особнів популяції по суворо певних маршрутах; кочування, або переміщення розрізнених груп тварин поза періодом розмноження по невизначених маршрутах в межах звичайного ареалу виду, і інвазії епізодичні, як правило, однонаправленні, переміщення великого числа особнів далеко за межі свого ареалу, що часто призводять до загибелі більшості мігрантів. власне міграцій є перельоти птахів, пересування прохідних риб, морських черепах, низки наземних і морських ссавців. такі міграції пов'язані або з тимчасовими змінами зовнішніх умов, або з різними вимогами до умов місць нагулу і місць розмноження, або з тим і іншим одночасно. до цієї категорії належать і вертикальні міграції водних і грунтових тварин їх переміщення з поверхневих шарів в глибинні і зворотно в залежності від умов, що визначаються сезоном і навіть часом діб. крім видів, що здійснюють регулярні переміщення, існують тварини, міграції яких пов'язані із здійсненням єдиного в життю репродуктивного циклу. з'явившись на світ, молоді особні таких видів мігрують до місць нагула (часто пасивно переносимі течіями), а через декілька років, досягши статевої зрілості, активно рухаються до місць розмноження, де після нересту гинуть. до такою твариною відносяться, наприклад, європейське вугор і тихоокеанські лососі, проходные види міног, а також деякі морські кільчасті черв'яки, що мешкає на дні і що спливає під час шлюбного сезону на поверхню (палоло). у деяких комах (бабочки монархи і репейницы, пустинна сарана і інш.) міграційний цикл здійснюється представниками декількох (звичайно двох) поколінь, т. е. в дорогу відправляються одні особні, а повертаються їх нащадки.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Радость, грусть, безысходность, отчаяние, надежда
Ответ
Ответ оставил: Гость
Эндоплазматический, цитоплазматический поток, циклоз — движение цитоплазмы в клетках эукариотах. Свойственен как клеткам растений, так и клеткам животных. ... Движение цитоплазмы играет одну из важных ролей в распределении веществ внутри клетки, а также характеризует уровень жизнедеятельности клеточных структур.
Ответ
Ответ оставил: Гость
В интернете набери каждый по отдельности, плохо видно, не вижу, там строение чего то там


Другие вопросы по биологии

Вопрос
Биология, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по биологии: Міграція тварин міні-твір плис оч надо... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube