Категория
Биология, опубликовано 23.03.2019 22:30

Інерал, який у природі зустрічається у вигляді прозорого каміння кубічної форми, добре розчиняється у воді. у давнину він був дуже цінним, у деяких країнах його використовували у якості грошей. у центральній африці його
продавали на вагу золота. утім у наші часи він зустрічається у кожному домі. як ми його називаємо. в чому його цінність?

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Мухи не летаюти оотпршлмр
Ответ
Ответ оставил: Гость
Грибы. Если там одно

Ответ
Ответ оставил: Гость
Поскольку на корневище обнаружили узлы, междоузлия, чешуевидные листья, придаточные корни, значит корневище - видоизмененный подземный побег (как и клубень)
Ответ
Ответ оставил: Гость
???,.,,:,:,.,,.,,,,:и


Другие вопросы по биологии

Вопрос
Биология, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Биология, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по биологии: Інерал, який у природі зустрічається у вигляді прозорого каміння кубічної форми, добре розчиняється у воді. у давнину він був дуже цінним, у деяких країнах його використовували у якості грошей. у центральній африці йогопродавали на вагу золота. утім у наші часи він зустрічається у кожному домі. як ми його називаємо. в чому його цінність?... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube