Категория
Биология, опубликовано 11.03.2019 16:00

Учому складність боротьби з вірусними захворюваннями? нужен обширный(большой) ответ. ))

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

основна складність боротьби із вірусними захворюваннями полягає у тому, що с часом вони схильні змінювати структуру генетичної інформації, що входить до їх складу (це може бути або днк або рнк). відповідно, з кожною подібною зміною людство повинно буде змінювати склад вакцин, які потрібні для того, щоб проводити їх профілактику і, якщо вони будуть винайдені в майбутньому, змінювати препарати, що призначенні для їх винищення. подібна мінливість вірусів пов’язана з характерною для них постійною взаємодією їх штамів один з одним в процесі якої відбувається дрейф генів та обмін між ними генетичною інформацією.

важливо також розуміти, що вірусні хвороби через свою дуже високу контагіозність (заразність) дуже швидко розповсюджуються і здатні швидко вражати великі об’єми населення найрізноманітніших прошарків. прикладом подібних процесів можуть слугувати майже щорічні пандемії грипу. а враховуючи постійний дрейф генів між вірусами, їх високу здатність до пристосування по відношенню по найрізноманітніших умов навколишнього середовища та здатність до постійної зміни генетичного матеріалу, який вони несуть всередині себе — не виключено, що будь які намагання людства спинити щорічні спалахи грипу по усьому світі ніколи не буду дійсно дієвими. на захист наших вчених можна сказати, що вони досягли деяких успіхів у боротьбі з деякими вкрай небезпечними вірусними хворобами, що щорічно забирали мільйони життів, наприклад, з різними типами гепатитів, та у деякій мірі, зі снідом.

ще однією досить великою сучасною проблемою, пов’язаною з лікуванням хвороб, які викликаються вірусами є те, що всі існуючі на сьогоднішній день препарати, які буцімто лікують їх, насправді не є дієвими. це в першу чергу торкається різноманітних розрекламованих противірусних препаратів, наприклад, «гроприназину», «амізону», «аміксину» і інших відносно недорогих препаратів, які можна знайти в аптеці. згідно до сучасних тенденцій доказової медицини, жоден з цих недорогих препаратів не має задокументованої і підтвердженої науковими дослі ефективності. єдиними дійсно ефективними на сьогодні противірусними препаратами, що доступні широкому загалу, є препарати на основі рекомбінованого людського інтерферону, наприклад, «пегасус», якими здебільшого намагаються лікувати гепатит, а також різноманітні протигерпетичні препарати.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Убей её, ну или сделай так, чтоб она забеременела
Ответ
Ответ оставил: Гость
Правильный ответ по моему:а) и б)
Ответ
Ответ оставил: Гость
Импрессионные или вколоченные


Другие вопросы по биологии

Вопрос
Биология, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по биологии: Учому складність боротьби з вірусними захворюваннями? нужен обширный(большой) ответ. ))... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube