Категория
Биология, опубликовано 22.03.2020 02:26

Чи справді у змії язик є жалом? Яку функцію він виконує​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Перш за все, мова змій служить їм органом дотику. Висуваючи мову через напівкруглу вирізку на верхній щелепі, змія торкається кінчиками його до прилеглих предметів і обмацує їх. При цьому вона отримує інформацію про їх щільності, температури і частково смак, а в темряві дізнається про наявність перешкод на своєму шляху. Деякі фахівці вважають, що змії за до мови почасти сприймають і звукові колебанія.он допомагає їм аналізувати запах повітря. Справжні органи нюху не у всіх змій розвинені однаково добре, і різні запахи вони визначають ще за до особливого якобсонова органу. Це - невелика порожнина, вистелена чутливими клітинами, що сприймають запахи. Вона не відкривається назовні, а тільки повідомляється з ротовою порожниною двома отворами. Отже, за до цього органу змії можуть визначати лише запах повітря, що надійшло в ротову порожнину.
Ответ
Ответ оставил: Гость
А)включает хлоропласты
Ответ
Ответ оставил: Гость
Крылатка-в ботанике разновидность плода семянка кожистым сухим околоплодником имеющий плоский волокнистый крыловидный выростомотносится к (сухим)
Ответ
Ответ оставил: Гость
     Побеги по расположению в пространстве
    ПОДЗЕМНЫЕ                                                          НАДЗЕМНЫЕ
1. корневище                                                             1. усики
2. луковица                                                                2. колючки


Другие вопросы по биологии

Вопрос
Биология, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по биологии: Чи справді у змії язик є жалом? Яку функцію він виконує​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube