Категория
Биология, опубликовано 02.04.2020 17:26

Коротко про життя рыбы ижак​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Усього відомо 6-8 родів риб-їжаків, що включають приблизно 15 видів. Риби-їжаки - типові мешканці коралових рифів. Ці не дуже вправні плавці, потрапивши під дію припливу, відливу або морських течій, можуть опинитися в Середземному морі або біля берегів Північної Європи. Нездатні до активного плавання, риби-їжаки не можуть врятуватися від атаки хижака втечею, тому в них з'явилася зброя самозахисту, типова для багатьох голкочеревоподібних. У лічені секунди риби-їжаки роздуваються в кулю завбільшки з футбольний м'яч, який, до того ж, вкритий п'ятисантиметровими шипами, що нагадують голки дикобраза. Здобич такого розміру і форми більшості морських хижаків не до сили. І навіть якщо якому-небудь хижаку вдасться проковтнути рибу-їжака, це означає майже певну його смерть, викликану численними пораненнями стравоходу гострими шипами. Додатково у шкірі і печінці риби-їжака міститься сильна отрута. Відомо, що можна їсти риб-їжаків, які пройшли спеціальну кулінарну обробку. Але приготовлені недосвідченими кулінарами, вони є отруйними.

Объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость

ответ: .Усього відомо 6-8 родів риб-їжаків, що включають приблизно 15 видів. Риби-їжаки - типові мешканці коралових рифів. Ці не дуже вправні плавці, потрапивши під дію припливу, відливу або морських течій, можуть опинитися в Середземному морі або біля берегів Північної Європи. Нездатні до активного плавання, риби-їжаки не можуть врятуватися від атаки хижака втечею, тому в них з'явилася зброя самозахисту, типова для багатьох голкочеревоподібних. У лічені секунди риби-їжаки роздуваються в кулю завбільшки з футбольний м'яч, який, до того ж, вкритий п'ятисантиметровими шипами, що нагадують голки дикобраза. Здобич такого розміру і форми більшості морських хижаків не до сили. І навіть якщо якому-небудь хижаку вдасться проковтнути рибу-їжака, це означає майже певну його смерть, викликану численними пораненнями стравоходу гострими шипами. Додатково у шкірі і печінці риби-їжака міститься сильна отрута. Відомо, що можна їсти риб-їжаків, які пройшли спеціальну кулінарну обробку. Але приготовлені недосвідченими кулінарами, вони є отруйними.

Объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость
Ответ: 3) про­цес­сы внут­ри­кле­точ­но­го ды­ха­ния рыб
Ответ
Ответ оставил: Гость
Они сходны свои строением ведь у каждого вида ростений определенное строение внутреннего тела

Ответ
Ответ оставил: Гость
Зависит от того где растут растения. У водяных наверху. У наземных внизу.


Другие вопросы по биологии

Вопрос
Биология, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по биологии: Коротко про життя рыбы ижак​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube