Категория
Биология, опубликовано 23.04.2020 19:26

Складіть список культурних рослин, що їх вирощують у вашій місцевості, і розподіліть їх на групи за місцем походження (100 б)

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Одомашнення — це процес змін популяцій рослин або тварин, завдяки якому вони стають пристосованими до утримання в неволі й використання їх людиною. Одомашнення відбувається з метою отримання від рослин і тварин продуктів харчування, промислової продукції (шкіра, волокно тощо) або в інших цілях (транспорт, охорона тощо).

Одомашнення рослин людиною відбувалося незалежно в різних регіонах нашої планети. Самі регіони, у яких відбувалося одомашнення, мали певні особливості. Крім сприятливих кліматичних умов потрібна була ще наявність певних видів рослин з досить великими плодами й достатня кількість населення та певні соціальні умови для можливості утворення осілих поселень. Тому існувало лише кілька центрів походження рослин. Виявив ці центри видатний учений, генетик і селекціонер М. І. Вавилов (мал. 53.1).

Ответ
Ответ оставил: Гость
Что за сестемы? Если объяснишь возможно помогу.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Ответ3)-деления клетки
Ответ
Ответ оставил: Гость
Химические связи в АТФ(аденозинтрифосфате), АДФ(аденозиндифосфате), АМФ(аденозинмонофосфате)


Другие вопросы по биологии

Вопрос
Биология, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по биологии: Складіть список культурних рослин, що їх вирощують у вашій місцевості, і розподіліть їх на групи за місцем походження (100 б)... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube