Категория
Биология, опубликовано 06.06.2020 12:29

МЕНІ ТРЕБА 4 ЗАВДАННЯ І ВИСНОВОК!!!!!!!!!!!!!!!! ІВ
Лабораторне дослідження
ТЕМА. Визначення реакції зіниць на світло
МЕТА: навчитися гати й виявляти безумовні рефлекси людини, а також уміти зображати частини рефлекторної дуги.
ХІД РОБОТИ (роботу виконують парами)
1. Поверніть досліджуваного обличчям до світла зверніть увагу на ширину його зіниць і на те, що в них однаковий діаметр.
2. На 10-15 с прикрийте рукою одне око досліджуваного, який стоїть обличчям до світла, та за розширенням зіниці не тільки закритого, а й незакритого ока (синхронність реакції).
3. Швидко відведіть руку від ока й знову визначте ширину зіниць. При цьому буде помітне швидке одночасне звуження обох зіниць.
4. Намалюйте та підпишіть частини рефлекторної дуги розглянутого рефлексу.
Висновок 1. Про що свідчить дослідження цього рефлексу? 2. Чому й завдяки яким фізіологічним механізмам виникають узгоджені реакції зіниць на світло?
МЕНІ ТРЕБА 4 ЗАВДАННЯ І ВИСНОВОК!!!!!!!!!!!!!!!! ІВ

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

чтьсьплплпледедещпшщп

Ответ
Ответ оставил: Гость
Работа, связанная с перемещением тела или груза, называется динамическая.

Ответ
Ответ оставил: Гость
24%процента тиминовых,а значит и столько же адениновых.В сумме 48%,100%-48%=52%.А по принципу комплементарности, гуаниновых столько же сколько и цитозиновых,а значит(52% разделить на два)=26%гуаниновых,и столько же цитозиновых
Ответ
Ответ оставил: Гость
1. Закрываем часть листа тёмной, непросвечивающей бумагой и оставляем так на некоторое время
2. После окунаем лист в спиртовой раствор
3. Наносим каплю йода на ту часть листа, которая находилась на свету. Йод вступает в химическую реакцию с крахмалом и изменяет свой цвет


Другие вопросы по биологии

Вопрос
Биология, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по биологии: МЕНІ ТРЕБА 4 ЗАВДАННЯ І ВИСНОВОК!!!!!!!!!!!!!!!! ІВ Лабораторне дослідження ТЕМА. Визначення реакції зіниць на світло МЕТА: навчитися гати й виявляти безумовні рефлекси людини, а також уміти зображати частини рефлекторної дуги. ХІД РОБОТИ (роботу виконують парами) 1. Поверніть досліджуваного обличчям до світла зверніть увагу на ширину його зіниць і... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube