Категория
Биология, опубликовано 07.06.2020 01:35

Напиши невелике оповідання про роль в процессе ґрунтоутворення тварини що мешкають у ґрунті​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Роль тварин у грунтоутворенні пов'язана з їх біогеоценологіческой діяльністю. Зв'язок тварин з грунтом та участь їх у грунтоутворенні можуть бути різними. Тварини живуть у самому грунті, на її поверхні, над поверхнею грунту. Частина з них зміню б життя в залежності від сезону, від стадій свого розвитку, від наявності корму. Інші ведуть лише один б життя. Ясно, що оцінювати роль всіх цих тварин слід виходячи з конкретних умов їх проживання.

До тварин, що живуть у грунті, в першу чергу відносяться безхребетних, комахи, дощові черв'яки і пр. Найбільша кількість даних накопичено про діяльність дощових черв'яків. Вже згадувалася зазначена Дарвіном роль черв'яків в переробці грунту, Десятісантімстровий шар садової грунту, розвиненої на карбонатної породі, за Дарвіном, протягом десяти років весь проходить через кишечник хробаків, збагачуючись гумусом, мікроорганізмами, ферментами. Хробаки затягують в грунт рослинні залишки. Хробаки роблять глибокі ходи в глиб грунту, за якими проникає вода і йдуть корені рослин. Хробаки оструктурівают грунт, створюють дрібнозернисту, збагачену гумусом масу, яка стійка до руйнуючій дії води. Виявлено, що у деяких грунтів як, наприклад, під байрачними лісами (ліси, розташовані в балках), верхній шар чорнозему цілком складається з копролітов - грудочок грунту, що пройшли через стравохід дощового хробака. Копролітовая структура гумусового горизонту цього грунту відрізняє її від відповідного горизонту звичайного чорнозему. Дощові черв'яки - головна причина риючою діяльності кротів, які в пошуках їжі (а хробаки - їх головна їжа) прокладають свої ходи в грунтовій товщі.

Объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость
3.Тех, у кого позитивные группы крови. А дальше—не силен
Ответ
Ответ оставил: Гость
5. Сложный колос
6. Головка
7. Сложная кисть
8. Корзинка
9. Сложная метелка
10. Зонтик
11. Кисть
12. Колос
13. Початок
14. Двурядный колос
15. Корзинка
16. Сложный колос
Ответ
Ответ оставил: Гость
Мне кажется перва дия 45 * 16=720


Другие вопросы по биологии

Вопрос
Биология, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Биология, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по биологии: Напиши невелике оповідання про роль в процессе ґрунтоутворення тварини що мешкають у ґрунті​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube