Категория
Биология, опубликовано 06.06.2020 21:12

Знайдіть в Інтернеті відеозаписи та зображення різного приладдя для лічби, яке використовувалося в давнину, інформацію, у які роки змінювались етапи розвитку засобів для обчислення, історію обчислювальної техніки в Україні.

Створіть проект у вигляді презентації (назва, мета, 2-3 завдання, розкриття кожного з них, висновок) - 10-12 слайдів

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Не киындыгы бар. Транспортир сызгыш аласын. Мысалга 60° берілсе 80° олшеп сызасын. тек транспортир комегимен сызасын

Пошаговое объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость

ответ:Обов'язки шляхти, перед королем, були різні. Серед них, забезпечення озброєними воїнами на воєнні виправи. Наприклад: в 1409 році король дарує декілька сел шляхтичу з дідичим правом, а взамін той повинен виділяти на воєнні походи по 1 воїну з пікою і 5 лучників.

Набиралися рекрути з селян, або, в разі коли були бажаючі з міщан, також молодші сини безземельної шляхти могли бути офіцерами, крім того не треба забувати про козацтво, яке заробляло як наймані війська.

У замках завжди були військові формування (охорона, або саме військові формування (якщо шляхтич мав право на власне військо) - тобто навчити володіти зроєю в замках-фортецях шляхти було кому. Наприклад, у Яреми Вишневецького було військо власне, яке нічим не поступалося коронному війську. Шляхта у порубіжжі зі Степом Вільним обов'язково мала війська у маєтках - щоб боронили платників падатків та майно від татарських "візитів" за ясирем.

До того ж часи були такі, що сусіди не гребували наїздами один на одного, наприклад, у Генріка Сенкевича описано що тітка Елени Курцевич сама такі наїзди робила з синками та дворовими - це з популярної літератури.

З наукової є конкретні статті у законодавстві та судової практики про розповсюдженість практики наїздів. Широко відомий випадок наїзду старости Черкаського Чаплицького на хутір Суботів сотника Богдана Хмельницького - і яка халепа для Польської корони з цього вийшла у 1648 році.

Объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость

Відповідно до польських законів, шляхта мала право на власність, звільнялась від різноманітних повинностей та мала судову владу над селянами. Згідно з Кошицьким привілеєм 1374 року шляхта отримала виключне право займати посади воєвод, каштелянів, суддів, підкоморіїв. Дрібна шляхта була відносно відкритим суспільним станом, який поповнювався за рахунок неаристократичного елементу з князівського та магнатського ополчення та військових формувань під час численних бойових дій.

Объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость
Это симбионтные организмы: гриб+водоросль. Гриб растворяет субстрат, получая минеральные соли, водоросль фотосинтезтрует. Растут очень медленно.
Ответ
Ответ оставил: Гость
То зависит от осмотического давления в крови и в клетках. А осмотическое давление зависит от количества ионов натрия. Чем меньше человек потребляет соли, тем меньше воды задерживается в клетках.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Https://империя-сильнейших-ведьм.рф


Другие вопросы по биологии

Вопрос
Биология, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Биология, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по биологии: Знайдіть в Інтернеті відеозаписи та зображення різного приладдя для лічби, яке використовувалося в давнину, інформацію, у які роки змінювались етапи розвитку засобів для обчислення, історію обчислювальної техніки в Україні.Створіть проект у вигляді презентації (назва, мета, 2-3 завдання, розкриття кожного з них, висновок) - 10-12 слайдів... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube