Категория
Биология, опубликовано 06.06.2020 21:40

Плодові тіла трутовиків
розвиваються​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

ответ

Поверхня плодового тіла трутовика може бути покрита тонкою, твердою, матовою або з тріщинами кіркою. Поверхня може бути шорсткою, горбкуватою, бархатистою, повстяною і волокнистою. З віком покриття гриба може змінюватися. Консистенція м'якоті плодового тіла може бути плівчастою, м'ясистою, шкірястою, дерев'янистою, пробковою, волокнистою та ін. Іноді гриби мають двошарову тканину, у якої верхній шар пухкий, губчастий, а нижній щільний. Забарвлення шапки плодового тіла різноманітне: від світлого (білого, кремового, сіруватого, деревинно-жовтого) до темного (чорного, бурого) або інших яскравих відтінків. Внутрішнє забарвлення тіла, в основному, біле, жовте, кремове. Діаметр плодового тіла трутовика буває від 5 до 30 см, а роз плодові тіла витягуються по стовбуру або колоді на 1-1,4 м.

Розмноження здійснюється спорами. Внизу плодового тіла розташовані дрібні трубочки, в яких розвиваються і дозрівають спори. Після дозрівання спори висипаються і розносяться вітром, заражаючи дерева, які мають ушкодження. Потрапивши на відповідний субстрат, спори проростають, утворюючи первинний міцелій, який росте і поширюється в деревині, викликаючи її гниль і руйнування з наступним утворенням плодового тіла. Найчастіше плодові тіла трутовиків з'являються на поверхні дерева через декілька років після зараження і розміщуються на стовбурі друг над другом у формі поличок. Через деякий час заражене дерево гине, але навіть після його загибелі гриб-трутовик не припиняє жити, поглинаючи поживні речовини з деревини засохлого дерева.

Ответ
Ответ оставил: Гость
У человека 4 камеры (из них 2 желудочка и 2 предсердия), у рыбы 2 камеры сердца, у оленя, как у любого млекопитающего 4 камеры сердца (правое, левое предсердие, правый и левый желудочки), у птицы 4 камеры сердца, как и у млекопитающих, у медузы нету сердца.
Ответ
Ответ оставил: Гость
1)Человек
2)способный, талантливый
3)Живет,растёт,размножается
4)С каждым днём людей становится все больше и больше.
5)Особа,личность
Ответ
Ответ оставил: Гость
Растения растут на протяжении всей жизни. В клетках имеют хлоропласты и жировые клетки. По строению: имеют вегетативные и генеративные органы, многие имеют орган размножения в виде цветка. Способны улавливать солнечный свет и превращать энергию солнца в хлорофилл, а так же из углекислого газа создавать кислород.


Другие вопросы по биологии

Вопрос
Биология, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Биология, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по биологии: Плодові тіла трутовиківрозвиваються​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube