Категория
Биология, опубликовано 07.06.2020 00:39

Прочитавши текст, визнач головну думку, проаналізуй рівень достовірності джерела інформації та аргументуй власну позицію щодо запропонованої теми.

Вчені з Японії змогли виростити функціонуючу печінку людини, використавши стовбурові клітини. Відповідне дослідження провела група фахівців, яку очолив Хідекі Танігуті з Йокогамского університету.
Танігуті і його колеги використовували стовбурові клітини. З них дослідники отримали клітини-попередники гепатоцитів, що становлять основну масу тканин печінки. В ході експерименту вчені пересадили отримані клітини в голови мишей. У цій частині тіла кровопостачання є найбільш інтенсивним, що сприяло дозріванню і зростанню печінки з клітин-попередників. Розміри вирощених таким чином органів склали в середньому п'ять міліметрів. За словами дослідників, клітини печінки вийшли повністю життєздатними і функціональними. Зокрема, органи успішно виконували свої основні функції: синтез білків і метаболізм введених тваринам ліків. Танігуті зазначив, що дане дослідження в перспективі дозволить скоротити потребу в донорських органах для трансплантації.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Только 2 знаю
ихтиология
Ответ
Ответ оставил: Гость
Який безбарвный газ з слабкым приэмним запахом пришвыдшуэ дозривання плодив ,а у стиглих овочив и фруктив
Ответ: 
б) Етилен 
Ответ
Ответ оставил: Гость
С лягушкой да вот .....
Ответ
Ответ оставил: Гость
С Дарвином-это легко


Другие вопросы по биологии

Вопрос
Биология, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по биологии: Прочитавши текст, визнач головну думку, проаналізуй рівень достовірності джерела інформації та аргументуй власну позицію щодо запропонованої теми. Вчені з Японії змогли виростити функціонуючу печінку людини, використавши стовбурові клітини. Відповідне дослідження провела група фахівців, яку очолив Хідекі Танігуті з Йокогамского університету. Танігу... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube