Категория
Биология, опубликовано 07.06.2020 00:18

балов отдаю
1. в міру концентрації тваринництва, росту міст і великих населених пунктів роль мікроорганізмів, інтенсифікуючих біологічну очистку стічних вод і перетворюючих гній та інші органічні відходи у родючий гумус, буде набувати все більшого значення. (розкрийте роль біотехнології у вирішенні даної проблеми).
2. В США за до ферментів, що виділяють мікроорганізми, з кукурудзи виробляють 2 млн. тонн фруктозного сиропу. Так як фруктоза вдвічі солодша від сахарози, її використання дозволяє значно зменшити споживання цукру, шкідливого в певній мірі для здоров'я людини. - Які завдання треба вирішити біотехнології для того, щоб і в нашій країні організувати отримання великої кількості дешевої фруктози, що замінює цукор?​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Наколдовали)))))))))))))))000
Ответ
Ответ оставил: Гость
Жила,была клетка.Встала,умылась,помыла руки.Потом она оделась на улицу,оделась она и смотрит а сумки,то нет с картофелем.Подумала она купить в казарме Купила она картофель и посадила в огород.И картофель рос и рос.Конец
Ответ
Ответ оставил: Гость
3. Перец, помидор, картофель относят к семейству Пасленовые.
Ответ
Ответ оставил: Гость
При диплоидном наборе каждая хромосома имеет пару, т.е. такую же по форме, размеру и строению хромосому. Такие парные хромосомы называются гомологичными. Половые клетки, т.е. гаметы, содержат гаплоидный набор хромосом. Из каждой пары гомологичных хромосом в гамете представлена только одна. Например, у человека гаметы (сперматозоиды и яйцеклетки) имеют по 23 хромосомы, а все остальные клетки организма – по 46.


Другие вопросы по биологии

Вопрос
Биология, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Биология, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по биологии: балов отдаю1. в міру концентрації тваринництва, росту міст і великих населених пунктів роль мікроорганізмів, інтенсифікуючих біологічну очистку стічних вод і перетворюючих гній та інші органічні відходи у родючий гумус, буде набувати все більшого значення. (розкрийте роль біотехнології у вирішенні даної проблеми).2. В США за до ферментів, що виділя... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube