Категория
Биология, опубликовано 06.06.2020 23:44

1.На кореневищах хвоща польового утворюються маленькі бульбочки.Що в них накопичується? Який пагін накопичує ці речовини: весняний чи літній? Який пагін і для чого використовує?
2.Статеве покоління хвощів, як і плаунів та папоротей, представлене заростком.Що спільного й відмінного у заростків хвоща і папороті, плауна і хвоща?
3.Рослини пристосувалися до життя в певних кліматичних умовах і на певних ґрунтах. Деякі рослини навіть можуть підказати людині, на яких ґрунтах вони ростуть.Про що свідчить присутність хвоща польового на луках?

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Зоолог. 

Легко же, ну.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Покровительственная
Ответ
Ответ оставил: Гость
1)пестик
2)тычинками
3)плод
4)г
Ответ
Ответ оставил: Гость
Длинные центральные перья хвоста красноклювого фаэтона


Другие вопросы по биологии

Вопрос
Биология, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Биология, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по биологии: 1.На кореневищах хвоща польового утворюються маленькі бульбочки.Що в них накопичується? Який пагін накопичує ці речовини: весняний чи літній? Який пагін і для чого використовує? 2.Статеве покоління хвощів, як і плаунів та папоротей, представлене заростком.Що спільного й відмінного у заростків хвоща і папороті, плауна і хвоща? 3.Рослини пристосували... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube