Категория
Биология, опубликовано 06.06.2020 22:52

Які проблеми вирішує репродуктивна медицина?​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Объяснение:

Розробки уроків

Підручники

Відео

Атласи

Реферати

Книги

Підручник з Біології і екології (рівень стандарту). 10 клас. Задорожний - Нова програма

§ 51. Особливості репродукції людини. Репродуктивна медицина

Де утворюються гамети а організмі людини? Які особливості будови мають сперматозоїди та яйцеклітини людини? Де відбувається утворення зиготи в організмі людини?

Особливості репродукції людини

Існування людини як і будь-якого іншого біологічного виду є можливим тільки у випадку, коли буде відбуватися процес репродукції (розмноження) з появою особин нових поколінь. Репродукція у людини є складним процесом, на який може впливати велика кількість факторів. Ці фактори можуть бути небіологічними (фізичні фактори, токсичні речовини тощо), біологічними (захворювання, травми, порушення обміну речовин) або соціальними.

Соціальна складова відіграє у репродукції людини надзвичайно важливу роль. Саме соціальні фактори сильно впливають на рішення людини щодо народження дитини та кількості дітей у родині. Умови життя людських родин теж багато у чому формуються під впливом соціально-економічних факторів, а це впливає як на психологічний стан людей, так і на стан їхнього здоров’я. Недостатнє харчування, постійна стресова ситуація, невпевненість у майбутньому можуть стати причиною розладів у роботі репродуктивної системи і виникненні безпліддя.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Экотрофология - это наука о правильном питании. В русском языке есть аналог этого слова - диетология. Это сбалансированное питание с поддержкой его трудоспособности до самой старости. Это сочетание энергетически и физиологически ценных продуктов. Предпочтение растительной пище и пище богатой минералами. Минимум сахара,мяса, больше овощи и фрукты.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Роль яких відіграють мітохондрії - "енергостанції клітини"

Відповідь: в) мітохондрії
Ответ
Ответ оставил: Гость
Голосемянные. например : ель, сосна


Другие вопросы по биологии

Вопрос
Биология, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Биология, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по биологии: Які проблеми вирішує репродуктивна медицина?​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube