Категория
Биология, опубликовано 18.06.2020 17:07

СДЕЛАЙТЕ Використовуючи ПЕП, визначте на скільки збільшиться маса молодої лисиці за тиждень мишкування, якщо протягом цього тижня вона з’їла 200 полівок і мишей ( маса одного гризуна 10г ), а масова частка води в організмі становить 70% від загальної маси.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Там, где есть, потому что растения более теплоемкость и удерживают тепло под водой. Так же с поверхности листьев выделяется в процессе вхфотосинтеза кислород, а это провоцирует нагрев воды и ее испарение.
Вроде как-то так
Ответ
Ответ оставил: Гость
Пиши обноружение органических веществ в клетках растений очень просто нужно разрезать растение и рассмотреть их в микроскоп
Ответ
Ответ оставил: Гость

Астрономи НАСА відкрили 715 нових планет, що обертаються навколо своєї зірки, за межами Сонячної системи. Всі ці інопланетні світи були виявлені космічним телескопом Кеплер.

Загальне число відомих і підтверджених екзопланет тепер становить більше 1700, а ще 3500 планет кандидатів чекають підтвердження.

Нові 715 планет обертаються навколо 305 зірок, тобто в середньому по дві екзопланети на зірку. Проте астрономи знайшли і приклади зоряних систем з безліччю планет, схожих на нашу Сонячну систему.

Крім того, 95 відсотків нових планет менші ніж Нептун або в 4 рази менші, ніж розмір Землі. До цих пір вважалося, що в інших зоряних системах спостерігаються переважно планети, які більші, ніж Юпітер і Сатурн, а також так звані «супер-Землі».

Підтвердження існування інших планет збільшує ймовірність життя в інших місцях нашої галактики.

Також було виявлено безліч подібностей між зоряними системами в межах Чумацького шляху і нашої Сонячної системи. У багатьох системах безліч планет оберталися навколо батьківської зірки по плоскій і круговій орбіті, як Земля, Марс, Меркурій і Венера.

Чотири планети з ново виявлених перебувають у так званій «зоні населеності». Це означає, що вони обертаються на відстані, яка дозволила б воді існувати в рідкій формі, що вважається сприятливим для існування життя.

Останні результати підтверджують, що галактика Чумацький шлях, яка є лише однією з мільярдів галактик, містить планети, багато з яких схожі на нашу
Ответ
Ответ оставил: Гость
Животное
Живое, хищное
Питается, дышит, размножается
Животные помогают природному миру


Другие вопросы по биологии

Вопрос
Биология, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по биологии: СДЕЛАЙТЕ Використовуючи ПЕП, визначте на скільки збільшиться маса молодої лисиці за тиждень мишкування, якщо протягом цього тижня вона з’їла 200 полівок і мишей ( маса одного гризуна 10г ), а масова частка води в організмі становить 70% від загальної маси.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube