Категория
Другие предметы, опубликовано 05.03.2019 02:50

Длина шага страуса при беге достигает 8 м.сколько шагов он сделает ,преодолевая расстояние 4 км?

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
1)8м=0,008км 2)4: 0,008=500- столько шагов сделает страус при беге
Ответ
Ответ оставил: Гость
Руслан и Любмила. Когда еще звери разговаривали

Ответ
Ответ оставил: Гость
 Alecsandri a fost poetul vitejiei, al barbatiei militare rominesti; ilustrativ este ciclul Ostasilor nostri – inspirat de crincena inclestare a Razboiului de Independenta – in care poetul cinta bravura din unghiul omului de rind, dar si volumul Legende (Continind doua cicluri de versuri, din 1875-1880, ce cuprinde 32 de piese), care infasoara simburele epic in faldurile istorii si ale fantezii, aruncind mereu punti intre real si fantastic.

Dan, capitan de plai (1874) e mai reusit fiindca scriitorul combina mai liber istoria cu fabula; eroii, Dan si Ursan, se plaseaza la granita dintre realitate si mit.

Poemul este alcatuit din sapte parti, precedate de un motor, un fragment dintr-un ,,cintic poporal”:,,Frunza verde de malai,/Cine merge sus in rai?/Merge Dan soiman de plai/C-a ucis el mult dusmani,/ Un viziu si patru hani” si urmareste reliefarea luptea dirze a celor doi razboinico, Dan si Ursan, impotriva navalitorilor tatari, pe care reusesc sai opreasca si sai tina in lor pina la sosirea orheienilor.


Ответ
Ответ оставил: Гость
Забей на учебу, иди работай


Другие вопросы по другим предметам

Вопрос
Другие предметы, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Другие предметы, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по другим предметам: Длина шага страуса при беге достигает 8 м.сколько шагов он сделает ,преодолевая расстояние 4 км?... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube