Категория
Другие предметы, опубликовано 20.01.2019 23:50

Металлическая деталь обьёмом в 3,5 дм3 имеет массу 27,3 кг. другая деталь из этого де маталла имеет массу 10.92 кг.каков обьём 2 детали?

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

плотности обеих деталей равны

r=m/v

составим пропорцию

3,5 дм3 имеет массу 27,3 кг

х             -               10,92

х=10,92*3,5/27,3=1,4 дм3

Ответ
Ответ оставил: Гость
Улица Пушкина в Симферополе является прогулочным бульваром. Недавно старые здания, представляющие архитектурную ценность, были реставрированы, тротуар вымощен цветной плиткой, по оси улицы установлены декоративные светильники оригинальных форм.
История улицы

Симферопольский дворянский театр
С 8 сентября около недели А. С. Пушкин провел в Симферополе, по всей вероятности, в доме таврического губернатора Александра Николаевича Баранова (1793—1821), прогрессивного общественного деятеля, старого знакомого поэта по Петербургу.
В мае 1899 г., когда в России шла подготовка к столетию со дня рождения поэта, Симферопольская дума выделила на проведение торжеств 500 рублей, решила построить народное училище, а «одну из главных улиц... наименовать Пушкинской ».
Ответ
Ответ оставил: Гость
Тема — тернистий шлях Хлопчика-зірки до здобуття справжньої краси та люблячих батьків Ідея — уславлення духовної краси та любові до матері Елементи сюжету «Хлопчик-Зірка» 1. Експозиція — лісоруби знаходять хлопчика. Гарний, але злий Хлопчик-Зірка у родині доброго лісоруба. 2. Зав’язка — Хлопчик-Зірка проганяє мати-жебрачку. 3. Розвиток подій — Перетворення його на потвору. — У пошуках матері: а)ставлення звірів і птахів до Хлопчика-зірки; б)у злого чарівника, три його завдання; в)порятунок зайчика; г)віддяка зайчика; д)допомога Хлопчика-зірки жебраку; є) чарівне перетворення 4.Кульмінація — зустріч з батьками та їх прощення 5.Розв`язка — милосердний і добрий правитель Конфлікт казки — між красою і добром План до казки «Хлопчик-Зірка» План до 1 частини казки План до 2 частини казки 1. Мороз у лісі та розмова лісових мешканців 2. Важкий шлях лісорубів додому 3. Падаюча зірка 4. Суперечка лісорубів про долю дитини 5. Зустріч з дружиною лісоруба, що взяв дитя 6. Красива, але жорстока зоряна дитина 7. Розваги Хлопчика-зірки 8. Ставлення Хлопчика-зірки до матері-жебрачки 9. Відмова від матері 10. Перетворення Хлопчика-зірки на огидну потвору Рішення про спокутування гріхів 2. Розмова з птахами та звірами 3. На службі у злого чарівника 4. Три завдання злого чарівника 5. Порятунок Зайчика 6. Віддяка Зайчика 7. Допомога хлопчика жебракові собі на шкоду 8. Чарівне перетворення хлопчика 9. Відмова від володарювання через свій гріх 10.Зустріч з матір’ю та батьком і їхнє прощення 11.Добрий та милосердний правитель Цитатна характеристика Хлопчика-зірки 1. Знайдена дитина На білому снігу справді сяяла золота якась річ. Лісоруб підбіг, нагнувся, взяв ту річ і побачив, що тримає в руках згорнутий плащ із золотої тканини, дивовижно вишитий зірками. І він крикнув товаришеві, що знайшов скарб, який упав з неба, а коли той теж підбіг, вони присіли на снігу й почали розгортати плащ, щоб поділитися золотом. Та ба! В складках плаща вони не знайшли ні золота, ні срібла, ні взагалі будь-якого скарбу, а тільки мале дитинча, яке лежало і спало… І тоді один Лісоруб сказав другому: — Ні, то було б лихе діло — залишити дитину, щоб вона замерзла тут на снігу, і хоч я бідар, як і ти, і ротів у мене своїх повно вдома, і в горшках порожньо, я все ж візьму його до себе, — якось виглядимо удвох з дружиною. І він обережно взяв дитинча на руки, вкутав його в плаш, щоб не замерзло на лютому холоді, і почвалав з горба в село, а товариш його, ідучи поруч, все дивував­ся подумки з такої його дурості та м’якосердя. 2. Портрет Хлопчика-зірки І з року в рік хлопчик гарнішав і гарнішав, а жителі села тільки дивувалися його красі, тому що всі вони були смуглолиці й чорняві, а цей мав личко біле й ніжне, мов вирізьблене із слонової кістки, і золоті кучері — як пелюстки нарциса, і губи — як пелюстки червоної троянди, і очі — як фіалки, що дивляться в чисту воду струмка. І він стрункий, немов квітка в полі, де не ступала нога косаря. 
Ответ
Ответ оставил: Гость
А -находится внутри ОДНОЙ фигуры
Б -внутри ДВУХ и т д

Вместо знака ? стоит буква Ж,она находится внутри 3-х прямоугольников, 4 окружностей и внутри восьмиугольника: внутри 8-и фигур.

А Б В Г Д Е Ё Ж -8 буква,это Ж.

Ответ : Ж.


Другие вопросы по другим предметам

Вопрос
Другие предметы, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Другие предметы, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по другим предметам: Металлическая деталь обьёмом в 3,5 дм3 имеет массу 27,3 кг. другая деталь из этого де маталла имеет массу 10.92 кг.каков обьём 2 детали?... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube