Категория
Другие предметы, опубликовано 25.02.2019 06:40

Найважливіше правило поведінки в храмі. !

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Православний храм — це місце особливої присутності бога на землі. поводитися в храмі потрібно благоговійно, так, щоб не образити величі святині, не накликати на себе гніву божого. приходити до служби треба завчасно, за 5–10 хвилин. увійшовши, перехреститися і зробити поясний уклін. перед входом чоловіки знімають головні убори. жінки входять у храм із покритою головою і одягнені відповідно до своєї статі. одяг повинен бути пристойним і охайним. у храмі не можна говорити голосно, взагалі розмови у храмі потрібно обмежити. преподобний амвросій оптинський повчає: “тим, хто розмовляє у храмі, посилаються скорботи”. без потреби не слід ходити по храму. ставити свічки і прикладатися до ікон потрібно так, щоб не заважати тим, хто молиться. прийшовши до храму з дітьми, не можна дозволяти їм бігати, пустувати та сміятися. із дитиною, котра плаче, краще на якийсь час вийти з храму, поки вона не заспокоїться. сидіти у храмі дозволяється лише у разі хвороби або сильного стомлення. не можна сидіти, закинувши ногу на ногу. в церковній огорожі, тобто на території храму, не можна палити. не можна входити до храму з тваринами або птахами. категорично забороняється ходити і розмовляти під час читання євангелія, співу “херувимської пісні” і євхаристичного канону на літургії (від символу віри до “отче наш”). робити зауваження ближньому, який порушив правила поведінки, потрібно неголосно і дуже делікатно. якщо ми відчуваємо, що без роздратування не зможемо зробити зауваження, краще взагалі утриматися від нього, натомість про себе про напоумлення ближнього. звичайно, потрібно залишатися у церкві до закінчення богослужіння. йти завчасно можна лише через нездужання або у разі крайньої необхідності, але не під час читання євангелія та звершення євхаристії.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Ok kyga exat?........
Ответ
Ответ оставил: Гость
Этот сериал многие смотрели
Очень классный
Ещё есть много похожих фильмов
Ответ
Ответ оставил: Гость
Тыйнаклык бизи кешене.- Грубость, невоспитанность түгел бизи, кешеләрне.- Застенчивость һәрвакытта да уңай черта характердагы.- Китерерлек тупас выходки обижают тәкъдим итәргә кирәк.- Твои друзья, барысы да тәртипле.- Ярамый, обижать кызлар.- Ярамый смеяться өстендә кимчелекләре булган кешеләрне?


Другие вопросы по другим предметам

Вопрос
Другие предметы, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Другие предметы, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Другие предметы, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по другим предметам: Найважливіше правило поведінки в храмі. !... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube