Категория
Другие предметы, опубликовано 13.02.2019 08:30

Скласти вірш, казку або прислівя про рівняння

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Яблука з гілки на землю впали.плакали , плакали , сльози ронялитаня в козуб їх зібрала .у подарунок друзям своїм принесладва сергійкові , три антошке ,катерині та марині ,оле , світлані та оксані ,найбільше - мамі .говори давай швидше ,скільки тетяниних друзів? з неба зірочка впала ,в гості до дітей забігла .дві кричать в слід за нею : « не за будь своїх друзів! »скільки яскравих зірок пропало ,з неба зоряного впало ? незабаром свято . новий рік ,встанемо на дружний хоровод .дзвінко пісеньку заспіваємо ,всіх привітаємо з цим днем ​​.приготуємо всім подарунки ,це свято дуже яскравий .каті , маші і оленціми подаруємо по буренко ,а андрійкові і витюше -по машині і по груші .саша буде радий петрушціі великий кольоровий хлопушке .ну а танечке - танюше -бурий ведмедик у сірому плюші .ви , друзі , гостей вважайтеімена їх називайте . вирішила старенька ватрушки спекти .поставила тісто , та піч затопила.вирішила старенька ватрушки спекти ,а скільки їх треба - зовсім забула .дві штучки - для внучки ,дві штучки - для діда ,дві штучки - для тані ,доні сусіда , вважала , та збилася ,а піч- то зовсім протопити ! старенькій порахувати ватрушки . сім'я ляльок дерев'яних ,круглолицих і рум'яних ,у різнокольорових сарафанахнас сьогодні в гості чекає матрьошка нас до себе кличе! «почекайте , почекайте ! нас з собою ви візьміть ! » -це цифри наші ,що ми цифрам скажемо? їх візьмемо з собою ? (так)поквапимося тоді ! попрошу я всіх хлопцівцифри будувати швидко в ряд! я люблю , люблю , люблю , мою .бо краще немає ,на світі білому : суперечці немає ! де вона там ми і всістане в нагоді нам скрізь ,тому що без неїпропадемо ми, і справ з кінцем ! ! королева наук , ,ми тобі дуже сильно вдячні.познайомила нас з множенням ,не забула ти і ділення.дробу чекають нас попереду ,синуси , та тангенси .тільки ти не підведи ,нам по життю .ти улюблена і мила ,без тебе ми нікуди ! з дружу ,якщо треба підкажу .вам завжди я списатиі не треба нас лаяти .я за списання урокотримаю великий оброкхто цукерочку , хто жуйку ,може навіть фішок пачку.всім пріввет вам від артема ,приходьте в шість я вдома люблю - я її обожнюю . щіплем з бороди за пасмом пасмо ,до обрахунку з дитинства у мене вправність : не дарма , на зап'ясті " п'ятьма п'ять " -улюблена моя татуювання . гриб множитимемо на сосну ,лист множитимемо на весну ,теплий вітер - на зерно ,суницю - на ланку . множимо сонце на промені ,всіх хлопчаків - на м'ячі ,всіх дівчат на " хі-хі " ,всіх поетів на вірші . множимо даху на людей ,а метро - . на коней ,голубів - на горища ,кухарів - на черпаки . вийдуть тисячі чудес ,вийде ліс до небес ,міста , моря , поля , -вийде ціла земля ! ми любимо , у житті нам вона потрібна! вивчаємо класом дробу: число ділимо на число. віднімання , додавання, знаки « більше» і «дорівнює ». так! велика наука ! ти даєшся нелегко. ми все вирішуємо і прімерчік вважаємо. тому що « класний » наш - - вищий клас. посварить , пожурить і пробачить. ображати ми вас не будемо , ми любимо.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Дыромастерия............
Ответ
Ответ оставил: Гость
Поставьте в начало вашей статьи шаблон {{КП}}. В принципе, его можно поставить и не в начало, а куда-нибудь ещё. В результате она будет автоматически зачислена в соответствующую категорию и получит вот такой симпатичный прямоугольничек, как здесь справа. Не правда ли, очень мило?
Ответ
Ответ оставил: Гость
Нажми на + сбоку экрана.


Другие вопросы по другим предметам

Вопрос
Другие предметы, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Другие предметы, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Другие предметы, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Другие предметы, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по другим предметам: Скласти вірш, казку або прислівя про рівняння... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube