Категория
Другие предметы, опубликовано 05.02.2019 01:10

Скорость катера 20 4/5 км/ч,а скорость течения реки 1 1/2 км/ч. найти скорость катера по течению и против течения.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

по течению это сумма этих скоростей!

а против это разность !

все просто

20 4/5=104/5

1 1/2=3/2

104/5+3/2 =208+15/10 =223/ 10

 

104/5-3/2=208-15/10 =193/10 

Ответ
Ответ оставил: Гость
Можно по русски???????
Ответ
Ответ оставил: Гость
Забей на учебу, иди работай
Ответ
Ответ оставил: Гость
Держи
Творчість українського народу надзвичайно багата і різноманітна, яке відбивається у великій кількості жанрів національного фольклору і багатстві нашої мови. Вивчення народних творів дає можливість добре зрозуміти життя наших предків і досягти своїм поглядом стародавні історичні події, до яких був причетний український народ. Народна творчість є справжньою скарбницею, в якій кожен зможе знайти що для нього цікаво і важливо, що його хвилює або обурює.

Фольклор, як і художню літературу умовно поділяють на три види – драму, епос і лірику. Навіть найвідоміші дослідники не можуть визначити, який з цих видів виник раніше і, взагалі, в яких умовах вони з’явилися. Для нас, справжніх українців і сучасних людей важлива будь-які твори національного українського фольклору. В кожному з них ми маємо змогу знайти наснагу, натхнення і джерело народної мудрості. Адже усі ми своє життя починали однаково – слухали мамині колискові і казки, пізніше насолоджувалися народними творами у школі, а згодом пізнавали життя народу зі стародавніх літературних та пісенних творів. Особисто я добре пам’ятаю казки, які у дитинстві мені розповідала не тільки мама, а бабуся і дідусь.

Для багатьох слово «казка» є синонімом слова «вигадка» або навіть «нісенітниця». Воно й не дивно, тому що цей літературний жанр передбачає, що автор (оповідач) і читач (слухач) сприймають переказні події, як неймовірні, чарівні, нереальні. Особисто я не вважаю, що казка – це суто дитячий фольклор, адже кожна казка нашого дитинства дорослішає разом з нами, змінюється тільки її сприйняття…


Другие вопросы по другим предметам

✅ Ответов: 3 на вопрос по другим предметам: Скорость катера 20 4/5 км/ч,а скорость течения реки 1 1/2 км/ч. найти скорость катера по течению и против течения.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube