Категория
Другие предметы, опубликовано 08.04.2020 21:26

Задание – подготовить сообщение о творческой технологии «Квиллинг»

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Квіллінг -також відомий як бумагокручение, це мистецтво виготовлення плоских або об'ємних композицій зі скручених у спіральки довгих і вузьких смужок паперу. Готовим спіральки надається різна форма і таким чином виходять елементи бумагокрученія, звані також модулями. Вже вони і є «будівельним» матеріалом у створенні робіт - картин, листівок, альбомів, рамок для фотографій, різних фігурок, годинників, біжутерії і т. Д. Мистецтво бумагокрученія виникло в кінці XIV - початку XV століть в середземноморської Європі. Вважається, що квіллінг придумали монахи. Обрезая позолочені краю книг, вони накручували їх на кінчики пташиного пір'я, звідси і назва (quill - в перекладі з англійської «пташине перо»), що створювало імітацію золотої мініатюри (особливо часто використовувалося в бідних церквах). У Росії дане мистецтво стало популярним лише в кінці XX століття, також квіллінг має велику популярність в Німеччині та Англії. Дана техніка не вимагає значних матеріальних витрат для початку її освоєння.Однак бумагокручение не назвеш, так як для досягнення гідного результату необхідно проявити терпіння, посидючість, спритність, акуратність і, звичайно, виробити навички скручування якісних модулів. У XV-XVI столітті бумагокручение вважалося мистецтвом, в XIX столітті - жіночим розвагою (і чи не єдиним рукоділлям, гідним благородних дам)І тільки в кінці минулого століття бумагокручение знову стало перетворюватися в мистецтво. В Англії принцеса Єлизавета серйозно захоплювалася мистецтвом квілінгу, і багато її творіння зберігаються в музеї Вікторії і Альберта в Лондоне.Корейская школа бумагокрученія відрізняється від європейської. Сучасні європейські роботи, як правило, складаються з невеликого числа деталей, вони лаконічні, нагадують мозаїки, прикрашають листівки та рамочки. Східні ж майстри створюють складні твори, більше схожі на шедеври ювелірного мистецтва.Найтонше об'ємне «мереживо» сплітається з сотень дрібних деталей. Як правило, це великі і складні картини. У Корейської школі квілінгу не прийнято використовувати стрижні для накручування. Все виконується вручну. Корейські роботи в техніці квілінгу частіше бувають об'ємними.

В Європі для скручування смужок використовують пластмасовий або металевий стрижень з прорізом на кінці. Деякі і самі роблять подібний інструмент, наприклад, з стрижня для кулькової ручки. В цьому випадку при скручуванні виходить деталь із занадто великим і нерівним отвором в центрі.Майстри східної школи вважають за краще виконувати закручування за до тонкого шила, при цьому кінчик паперу Подоба його можна змайструвати з товстої голки і пробки. Так само можна накручувати папір на зубочісткі.Существуют лінійки з отворами різного діаметру, що дозволяють створювати елементи точно заданого розміру. Для цього скорочення спіралі кладуться в отвори лінейкі.Также використовуються пінцет (для точного закріплення деталей на основі), ножиці, клей ПВА (або будь-який інший досить густий клей), зазвичай береться пляшечка з невеликим отвором, щоб було легше контролювати кількість клею.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Летопись- это историческое произведение, в которых повествование велось по годам.
Ответ
Ответ оставил: Гость
1) У них не получилось играть, потому что она глядя на них придумала игру но им она не сразу объяснила вот из-за этого у них не чего не получилось. А если бы она им объяснила предуманные ей правила игры или может быть они не понели смысл этой игры! Извините что на остальные ваши вопросы не ответила...
Ответ
Ответ оставил: Гость
Хочу устроится в школу учителем. Хорошо знаю предмет. Звоните по номеру.....


Другие вопросы по другим предметам

Вопрос
Другие предметы, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Другие предметы, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по другим предметам: Задание – подготовить сообщение о творческой технологии «Квиллинг»... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube