Категория
Другие предметы, опубликовано 07.06.2020 02:50

Aleksandr Sergeevichning familiyasi

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Pushkin

Объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость
Здравствуй , Саша!
Ты спрашивал, как я провел зимние каникулы.Вот теперь я тебе расскажу ,как я их провел.
     Мы с родителями ездили в Швецию!Там так красиво,какие горы,какие здания!Мы катались на лыжах с горы.Это было весело,даже немного страшно!В Швеции были большие сугробы,в них можно было утонуть.Там было много старинных зданий, достопримечательностей.Нам очень понравилось там.
Надеюсь что ты сможешь приехать туда!А как ты провел зимние каникулы?
                                                                         От Коли.26.12.2017
Ответ
Ответ оставил: Гость
Тема – зображення моральної руйнації людини, яка нестримно прагнула збагачення, здатність людини на духовне переродження. Ідея – згубний вплив на людину бажання розбагатіти, уславлення щирих, милосердних, здатних на співчуття людей. Композиція І строфа – зображення реального життя Скруджа ІІ –ІІІ-ІV строфи – фантастична подорож Скруджа у Часі і Просторі V строфа – відродження Скруджа, зміни в його житті Експозиція – розповідь про Скруджа та його контору Зав`язка – поява душі Марлі, яка хоче врятувати героя Розвиток дій – подорож Скруджа різдвяної ночі з Духами Минулого, Теперішнього та Майбутнього Кульмінація – Скрудж, сповнений відчаю, біля власної могили Розв`язка – переродження Скруджа Сюжет Один із найвідоміших англійських письменників XIX ст. Чарлз Діккенс із співчуттям ставився до бідних людей. Своїми творами він сподівався звернути увагу багатих на несправедливість, яка існує в суспільстві, та перевиховати їх. Цій темі присвячена його повість «Різдвяна пісня у прозі». Головний герой твору — власник торгової спілки «Скрудж і Марлей». Скрудж це була дуже скупа і жорстока людина. «Через холод у душі і вся постать його немов заморозилась: ніс загострився, щоки зморщилися, хода стала скутою, очі почервоніли, тонкі губи посиніли, а голос хитрий та прикрий скрипів». Люди боялися і не любили його, Скрудж не поважав Свята, вважав це нісенітницею, не вмів радіти. Увечері перед Різдвом він образив племінника, вилаяв свого працівника. А вночі до нього з’явився привид товариша і компаньйона Марлея, про якого він давно забув. Привид Марлея розповів, як він тепер кається і страждає через те, що не робив добрих справ за життя. І пообіцяв, що Скрудж вночі зустрінеться з Духом Минулого, Духом Теперішнього та Духом Майбутнього Різдва. Подорож Скруджа у своє дитинство, в теперішнє та майбутнє допомогли йому багато чого зрозуміти. Це так вплинуло на нього, що він зробився зовсім іншою людиною — давав щедрі пожертви бідним, Допоміг сім’ї клерка Боба, привітно ставився до племінника — сина улюбленої сестри Фен. Ця історія, як і повинно бути в різдвяному оповіданні, закінчується щасливо. І нагадує людям, що вони повинні не марнувати часу, поспішати робити добро ближнім своїм.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Сорри, но я нинаю ответа:(


Другие вопросы по другим предметам

Вопрос
Другие предметы, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Другие предметы, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по другим предметам: Aleksandr Sergeevichning familiyasi... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube