Категория
Другие предметы, опубликовано 07.06.2020 03:05

Яку цінність мають твори Гоголя для сьогоднішнього читача?​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
.Сонячне опалення
Усі будинки частково обігріваються Сонцем, але є проекти, що дозволяють максимально використовувати це джерело енергії й у такий спосіб значно знизити плату за опалення. У таких будинках установлені більші вікна на стороні, освітлюваної полуденним сонцем, і набагато менші вікна на протилежній, більш прохолодній стороні. У деяких будинках жалюзі з теплоизолюючих матеріалів закриваються на ніч, що дозволяє зберегти більшу частину тепла, накопиченого за день. Це - пасивна сонячна технологія.
Сонячна енергія може також використовуватися для водяного опалення будинків. Промені Сонця нагрівають воду усередині плоских колекторних панелей, що поглинають ( на відміну від радіаторів опалення) випромінювання для нагрівання води. Ці панелі звичайно встановлюють на даху будинку під кутом, щоб уловлювати максимальну кількість прямих сонячних променів. Холодна вода протікає через панелі й нагрівається поглиненим ними сонячним світлом
Ответ
Ответ оставил: Гость
73 рубля............
Ответ
Ответ оставил: Гость
Их нашли в результате археологических раскопок .

Ответ
Ответ оставил: Гость
Люблю
ненавижу
обожаю
прибью
приветствую
убью
поздравляю
обнимаю
целую


Другие вопросы по другим предметам

Вопрос
Другие предметы, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Другие предметы, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по другим предметам: Яку цінність мають твори Гоголя для сьогоднішнього читача?​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube