Категория
Другие предметы, опубликовано 07.06.2020 02:26

Проект на тему:" Як можна попередити виникнення можливих надзвичайних ситуацій?

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Объяснение:

У сучасному світі, на жаль, йдуть війни, відбуваються стихійні лиха, почастішали терористичні акти й пожежі тощо. Саме для таких надзвичайних ситуацій нам і необхідно виробити правильну лінію поведінки, що до зберегти не лише своє життя, але й фізичне й психічне здоров’я

Наша свідомість створена у такий б, що більшість людей намагаються зупиняти потік негативної інформації. Погодьтеся, нам не властиво уявляти себе в якійсь надзвичайній ситуації, а легше думати: «Зі мною такого ніколи не трапиться, бо не трапиться ніколи». Проте, реальне життя свідчить, що це далеко не завжди так. Існують чинники, під впливом яких наша свідомість розпочинає сприймати певну ситуацію як екстремальну, а саме:

1 Потрапляння в умови війни, аварій, катастроф.

2 Загроза стихійного лиха або його настання.

3 Емоціогенні впливи, що виникають у зв’язку з небезпекою для життя й здоров’я людини (новизна ситуації, її складність, неможливість прийняти рішення в зв’язку з браком інформації).

4 Великі фізичні перевантаження, викликані надмірними напруженнями сили й витривалості.

5 Тривале перебування у стані голоду й спраги.

6 Тривале перебування в некомфортних кліматичних умовах (спека, холод, киснева недостатність).

7 Вплив різних радіочастот, шумів, вібрацій.

Саме під впливом цих чинників розвивається почуття емоційного й фізичного напруження, нездатність адекватно оцінювати ситуацію й приймати рішення, депресія, паніка, страх, шок. Крім того, негативні чутки, психічні атаки, емоційний вплив на свідомість не тільки не стабілізують ситуацію, але й ускладнюють її.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Честно об этом нечего не знаю
Ответ
Ответ оставил: Гость
К сожалению не украинка !!!!!
Ответ
Ответ оставил: Гость
159457654987                                615654616     


Другие вопросы по другим предметам

Вопрос
Другие предметы, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Другие предметы, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по другим предметам: Проект на тему:" Як можна попередити виникнення можливих надзвичайних ситуацій?... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube