Категория
Другие предметы, опубликовано 06.06.2020 19:58

Қазақстанда өткен ... ... өткізу де беделін арттырды.

Көп нүктенің орнына қандай сөздер қояды?

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

        Як варіант, можна схарактеризувати Софі з твору "Мандрівний замок Хаула" у такий б:

        Юна дівчина Софі – найстарша із трьох дітей у своїй родині. Окрім неї батьки мають ще двох доньок. Софі – справжня майстриня, «вона дуже спритно вправлялася з голкою»

        Дівчина начитана, сумлінно доглядає за своїми сестричками, яких завдяки своїй майстерності у шитті ще й гарно вдягає: «...вона пошила для Летті темно-рожевий костюмчик, про який Фанні сказала, що він виглядає так, ніби куплений у найдорожчій крамниці у Кінгсбері».

        Проте з Софі трапляється нещастя – чаклунка перетворює її на стару за помилкою. Так починаються її пригоди у чарівному місті. Дівчина наділена особливим вмінням наділяти предмети душею. Саме це допомагало їй вийти цілою із різних ситуацій, не заподіявши нікому шкоди. З дівчини знялось закляття старості й вона знову стала молодою. Не зважаючи на те, що вона думала, що залишиться самотньою, дівчина зустріла своє кохання – Хаула. І фінал твору натякає на те, що закохані залишились разом: «Вона знала, що довге і щасливе життя з Хаулом може виявитися значно багатшим на пригоди, ніж будь-яка казка, яка закінчується цими словами, але твердо вирішила спробувати».

          Софі – щира та мудра дівчина, наділена позитивними рисами. Вона працьовита та сумлінна, має чимало талантів та містить у серці сподівання на диво.

Объяснение:

Можно лучший ответ я же

Ответ
Ответ оставил: Гость

ответ:көрме өткізу

Объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость
Прованолллдраввкрисаел
Ответ
Ответ оставил: Гость

Қандай шаралар

Объяснение:

Қааааааааандаааааай???

Ответ
Ответ оставил: Гость

ответ

Біріншіден мен білмеймын қандай шаралар ал 2 наверно ия

Объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость
Железная руда, медь и т.д
Ответ
Ответ оставил: Гость
сам или сама пиши потамучто много писать так долго придется пичатоть???
Ответ
Ответ оставил: Гость
Клала Клава лук на полку, кликнула к себе Николку.


Другие вопросы по другим предметам

✅ Ответов: 2 на вопрос по другим предметам: Қазақстанда өткен ... ... өткізу де беделін арттырды. Көп нүктенің орнына қандай сөздер қояды?... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube