Категория
Другие предметы, опубликовано 06.06.2020 20:32

с контрольной по зарубежной литературе 9 клас Нові тенденції у драматургії кінця ХІХ – початку ХХ ст Чому сім’я Хельмерів раділа напередодні Різдва?

3. Чого Крогстад вимагає від Нори?

4. Кому належать слова: «Закон не цікавиться причинами»?

5. Якого «дива» чекала Нора?

6. Чому Нора у фіналі п’єса «Ляльковий дім» залишає родину?

7. Чому п’єса «Пігмаліон» так називається?

8. Чим заробляв гроші Гіґґінс?

9. Яке парі стосовно Елайзи уклали Гіґґінс із Пікерінгом?

10. Як пройшло і чим закінчилося перше випробування Елайзи (у вітальні місіс Гіґґінс)?

11. У чому полягає новаторство Шоу в п’єсі «Пігмаліон»? Які художні особливості п’єси дозволяють віднести її до «нової драми»?

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Что значит добро, а что зло? Эти понятия для каждого различны, но по моим представлениям случаи могли быть такими.
1.Тебя попросили сходить за хлебом и дали тебе последние семейные деньги, Ты можешь
а)потратить всю сдачу на леденец
б)принести сдаче домой
вот и выбор, но какое решение примешь ты, зависит лишь от тебя самого
Ответ
Ответ оставил: Гость
А)это правильный ответ
Ответ
Ответ оставил: Гость
На жаль, у наш час досить рідко можна зустріти Людину. Саме так, з великої букви. Часто я бачу на вулицях рідного міста «людинок», по-іншому не сказати. Вони позбавлені доброти, щирості, людяності, у них відсутнє почуття справедливості та чесність… чому більшість з нас така? Чому ми позбавлені певних якостей, без яких поступово перестаємо бути людьми?..
Хоча я зустрічав і Людей, які справили на мене величезне враження і стали взірцем. Деякі їхні якості я хотів би взяти з собою у життя.
Доброта. Пам’ятаю моїх дідуся і бабусю, їхнірідні обличчя. Все, що вони роблять для нас – роблять з добротою. Бабуся ніколи непідвищує голос – говорить тихо і ласкаво, але не послухатися її неможливо. Дідусь обожнює розповідати всілякі фантастичні історії, які завжди чомусь навчають і обов’язково добре закінчуються. Як на мене, справжня людина повинна бути доброю. Це дуже важливо.
Щирість. Люблю спілкуватися зі своїм дядьком. З ним можна говорити про все, він вислухає і відповість тим же. У його очах немає неправди, цим він винятковий. Тож і я у житті намагаюся бути щирим. Хоча інколи це навіть шкодить…
Ответ
Ответ оставил: Гость
Толщина льда должна быть 5 см 7см.


Другие вопросы по другим предметам

Вопрос
Другие предметы, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по другим предметам: с контрольной по зарубежной литературе 9 клас Нові тенденції у драматургії кінця ХІХ – початку ХХ ст Чому сім’я Хельмерів раділа напередодні Різдва?3. Чого Крогстад вимагає від Нори?4. Кому належать слова: «Закон не цікавиться причинами»?5. Якого «дива» чекала Нора?6. Чому Нора у фіналі п’єса «Ляльковий дім» залишає родину?7. Чому п’єса «Пігмаліон»... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube