Категория
Другие предметы, опубликовано 07.06.2020 00:55

решить тест
1.Розділ «Література XX – XXI ст..» представлений іменами
А)М.Булгаков, Г.Ібсен, Г.Лі; б) Г.Лі, Е.Сігал, Шолом-Алейхем;
В) Б.Шоу, М.Булгаков, Р.Бредбері; г) Шолом-Алейхем, Г.Лі, М.Метерлінк
2. Рабинович – це
А) справжнє ім’я Шолом-Алейхема; б) псевдонім письменника;
В) прізвище матері письменника; г) прізвище найкращого його друга
3. Хто з письменників був нагороджений президентською медаллю «За свободу»?
А) Шолом-Алейхем; б) Р.Бредбері; в) Г.Лі; г) Е.Сігал
4. Література, орієнтована на найширші кола читачів, зумовлює спрощений виклад історій і зменшення художніх засобів, називається
А) субкультурою; б) класичною; в) сучасною; г) масовою
5. Митець, котрий реалізувався в літературі чи будь-якому іншому художньому творі – це
А) автор; б) герой; в) розповідач; г) художник
6. Укажіть письменника, який у своїх творах передбачив появу деяких сучасних технічних пристроїв.
А) М.Булгаков; б) Г.Лі; в) Р.Бредбері; г) Шолом-Алейхем
7. Тема історичного зламу, який пройшов крізь долю людини і народу на межі XІX – XX ст. розкрита у творі
А) «Тев’є-молочник»; б) «451° за Фаренгейтом»;
В) «Убити пересмішника»; г) «Історія одного кохання»
8. Особливості суспільства й молодіжної культури 1960 – 1970-х р.р. відображено у творі
А) «Тев’є-молочник»; б) «451° за Фаренгейтом»;
В) «Убити пересмішника»; г) «Історія одного кохання»
9. Кому належить міркування: «Людина слабкіша за муху і міцніша від заліза»?
А) Оліверу; б) Тев’є; в) Атикусу; г) Монтегу
10. Головний герой роману «Історія одного кохання» зазначав: «Наше щоденне життя протягом перших трьох років можна змалювати одним словом: …
А) рай; б) скрута; в) блаженство; г) негаразди
11. Персонаж, який мав фізичну ваду – покалічену з дитинства руку.
А) Том Робінсон; б) Страхолюд Редлі; в) Фінч Атикус; г) Діл Гарріс
12. Де відбулося примирення Олівера з батьком?
А) удома; б) в квартирі Олівера; в) на весіллі» г) у лікарні

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Мяч. резина. упругий, не меняет форму.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Тема — тернистий шлях Хлопчика-зірки до здобуття справжньої краси та люблячих батьків Ідея — уславлення духовної краси та любові до матері Елементи сюжету «Хлопчик-Зірка» 1. Експозиція — лісоруби знаходять хлопчика. Гарний, але злий Хлопчик-Зірка у родині доброго лісоруба. 2. Зав’язка — Хлопчик-Зірка проганяє мати-жебрачку. 3. Розвиток подій — Перетворення його на потвору. — У пошуках матері: а)ставлення звірів і птахів до Хлопчика-зірки; б)у злого чарівника, три його завдання; в)порятунок зайчика; г)віддяка зайчика; д)допомога Хлопчика-зірки жебраку; є) чарівне перетворення 4.Кульмінація — зустріч з батьками та їх прощення 5.Розв`язка — милосердний і добрий правитель Конфлікт казки — між красою і добром План до казки «Хлопчик-Зірка» План до 1 частини казки План до 2 частини казки 1. Мороз у лісі та розмова лісових мешканців 2. Важкий шлях лісорубів додому 3. Падаюча зірка 4. Суперечка лісорубів про долю дитини 5. Зустріч з дружиною лісоруба, що взяв дитя 6. Красива, але жорстока зоряна дитина 7. Розваги Хлопчика-зірки 8. Ставлення Хлопчика-зірки до матері-жебрачки 9. Відмова від матері 10. Перетворення Хлопчика-зірки на огидну потвору Рішення про спокутування гріхів 2. Розмова з птахами та звірами 3. На службі у злого чарівника 4. Три завдання злого чарівника 5. Порятунок Зайчика 6. Віддяка Зайчика 7. Допомога хлопчика жебракові собі на шкоду 8. Чарівне перетворення хлопчика 9. Відмова від володарювання через свій гріх 10.Зустріч з матір’ю та батьком і їхнє прощення 11.Добрий та милосердний правитель Цитатна характеристика Хлопчика-зірки 1. Знайдена дитина На білому снігу справді сяяла золота якась річ. Лісоруб підбіг, нагнувся, взяв ту річ і побачив, що тримає в руках згорнутий плащ із золотої тканини, дивовижно вишитий зірками. І він крикнув товаришеві, що знайшов скарб, який упав з неба, а коли той теж підбіг, вони присіли на снігу й почали розгортати плащ, щоб поділитися золотом. Та ба! В складках плаща вони не знайшли ні золота, ні срібла, ні взагалі будь-якого скарбу, а тільки мале дитинча, яке лежало і спало… І тоді один Лісоруб сказав другому: — Ні, то було б лихе діло — залишити дитину, щоб вона замерзла тут на снігу, і хоч я бідар, як і ти, і ротів у мене своїх повно вдома, і в горшках порожньо, я все ж візьму його до себе, — якось виглядимо удвох з дружиною. І він обережно взяв дитинча на руки, вкутав його в плаш, щоб не замерзло на лютому холоді, і почвалав з горба в село, а товариш його, ідучи поруч, все дивував­ся подумки з такої його дурості та м’якосердя. 2. Портрет Хлопчика-зірки І з року в рік хлопчик гарнішав і гарнішав, а жителі села тільки дивувалися його красі, тому що всі вони були смуглолиці й чорняві, а цей мав личко біле й ніжне, мов вирізьблене із слонової кістки, і золоті кучері — як пелюстки нарциса, і губи — як пелюстки червоної троянди, і очі — як фіалки, що дивляться в чисту воду струмка. І він стрункий, немов квітка в полі, де не ступала нога косаря. 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Народная медицина и лечение народными средствами в настоящееНародная медицина, лечение народными средствами время настолько актуальны, что приводить всевозможные примеры о том, кому и как в нашей жизни они помогли, а может и спасли жизнь, нет наверное смысла. Каждый человек в своей жизни хотя бы раз, но обращался к народной медицине и, соответствующим секретам лечения народными средствами, и с каждым днем актуальность всевозможных советов, которые мы черпаем именно из этих знаний, только возрастает. Что касается лечения "бабушкиными" народными методами, советами и средствами и нетрадиционной медициной в целом, то это всепроверено временем и, что самое главное опытом наших предков, потому что именно благодаря этому они и дошли до нас сквозь века, что в свою очередь лишний раз доказывает эффективность подобных способов лечения и их, что самое главное, безопасность для человеческого организма.
Ответ
Ответ оставил: Гость
А нужно обои страницы да?


Другие вопросы по другим предметам

Вопрос
Другие предметы, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по другим предметам: решить тест 1.Розділ «Література XX – XXI ст..» представлений іменами А)М.Булгаков, Г.Ібсен, Г.Лі; б) Г.Лі, Е.Сігал, Шолом-Алейхем; В) Б.Шоу, М.Булгаков, Р.Бредбері; г) Шолом-Алейхем, Г.Лі, М.Метерлінк 2. Рабинович – це А) справжнє ім’я Шолом-Алейхема; б) псевдонім письменника; В) прізвище матері письменника; г) прізвище найкращого його друга 3. Хт... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube