Категория
Другие предметы, опубликовано 06.06.2020 23:46

Написати есе: « Мої враження від прочитаного твору із курсу зарубіжної літератури 8 класу»
Оцінюється:зміст ( написане, відповідає обраній темі), грамотність, охайність написання, не забути вказати автора, назву твору, обсяг - 2,0 - 2 ,5ст НАДО!
НАДО НА УКРАИНСКОМ ЯЗЫКЕ

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Нещодавно на уроці зарубіжної літератури ми вивчали твір В.Бикова «Альпійська балада». Мене відразу захопив сюжет повісті. Коли я дочитала до кінця, була вражена ще більше. Це трагічна історія людського життя під час другої світової війни. Я побачила справжню велич, силу і красу звичайних людей у страшні воєнні часи.

Головний герой утікає з концтабору. «Звірі» вийшли на полювання, його переслідували пащі натренованих собак. Багато довелося пережити Іванові у його нелегкій дорозі на волю. Знайомство із Джулією. Зустріч з голодним божевільним і його загибель. Іван дуже хотів його врятувати, але не міг, бо інакше би усіх зловили. Совість не дозволяла кинути напризволяще Джулію, він ніс її, коли вона була знесилена і втратила віру на порятунок. Джулія перев’язувала рани, що боліли і дошкуляли йому. Почуття кохання, що спалахнуло у такий тривожний час, додало сили утікачам. Ми бачимо, що справжні люди є добрими, щирими і людяними навіть тоді, коли перебувають у нелюдських умовах.

Наприкінці твору вражає самопожертва головного героя. Глибокий сніг ховає Джулію від ворогів. Іван загинув, але своїм вчинком врятував дівчину.

На жаль, твір воєнної тематики перегукується з сьогоденням. На сході країни триває війна. Там також є герої: сміливі, сильні, готові до самопожертви. Вони здатні протистояти долі, готові до важких випробувань.

Объяснение:

Надеюсь ето читали, моя подруга в 8 классе это проходила.)

Ответ
Ответ оставил: Гость
Стороны горизонта: Север, Юг, Запад, Восток
Ответ
Ответ оставил: Гость
Если самому Армянское нагорье это территория где зародились и жили тысячилетеями, подпишись на меня
Ответ
Ответ оставил: Гость
А что это вообще за предмет?


Другие вопросы по другим предметам

Вопрос
Другие предметы, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Другие предметы, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Другие предметы, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по другим предметам: Написати есе: « Мої враження від прочитаного твору із курсу зарубіжної літератури 8 класу» Оцінюється:зміст ( написане, відповідає обраній темі), грамотність, охайність написання, не забути вказати автора, назву твору, обсяг - 2,0 - 2 ,5ст НАДО! НАДО НА УКРАИНСКОМ ЯЗЫКЕ... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube