Категория
Другие предметы, опубликовано 06.06.2020 23:17

1.Адзначце дзеясловы, якія з не будуць пісацца разам:
а) (не) гаварыў праўду в) (не)пакоіць сябра
б) сябру (не)здаровіцца г) (не) збірацца ў дарогу
2. Адзначце дзеясловы 1 спражэння:
а) падштурхнуць в) паставіць
б) напісаць г) марыць
3. Адзначце словы, у якіх на месцы пропускаў трэба пісаць літару а:
а)інт...рэс б) ш..дэўр в) ч..рнабровы г) ч..рнавалосы д)гр..мець
4. Адзначце словы, у якіх на месцы пропускаў трэба пісаць літару я:
а) мес..ц б) л..генда в) кра..знаўства г) с..зон д) п..рсцёнак
5 Адзначце словы, у якіх на месцы пропускаў трэба пісаць літару ў:
а) афарбо_ка; б) запрасіў _сіх; в) святочна-_рачысты; г) стра_с; д) да ..ладзіслава
6 Адзначце словы, у якіх на месцы пропускаў трэба пісаць апостраф:
а) белакроў_е; б) інтэрв_ю; в) між_ярусны; г) паштал_ён; д) раз_яднаць.
7 Адзначце словы, у якіх на месцы пропускаў трэба пісаць дзве пададзеныя ў дужках літары:
а) засыпа_ы (нн); б) ра_аднік (сс); в) памя_ю (цц); г) паўнаводд_е (зз); д) кало_а; (нн).
8 Адзначце правільна напісаныя словы:
а) каўкаскі; б) Полаччына; в) безжыццёва; г) бескампраміснасць; д) атказчык.
9 Адзначце словы, якія маюць канчатак:
а) уверсе; б) узняць; в) косяць; г) зборнік;
10 Адзначце сказы, у якіх на месцы пропускаў абавязкова ставіцца працяжнік.
а) Валуны_ іншаземныя прышэльцы, і прыйшлі яны сюды з леднікамі. б) Добры каваль_ дзядзька Кандрат. в) Гусь свінні_ не сяброўка. г) Дружыць_ значыць давяраць адно аднаму, дзяліцца радасцю, думкамі, марамі, а ў цяжкія хвіліны прыйсці на дапамогу сябру. д) Я_ часцінка зямлі, і таму мне балюча, калі нішчацца дрэвы, высыхаюць крыніцы.​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Пойдем) я тоже живу в Скопине!
Ответ
Ответ оставил: Гость
Попробуй набрать в инете
Ответ
Ответ оставил: Гость
Древесину как строительный и конструкционный материал получают из стволов деревьев. При изготовлении различных изделий из древесины необходимо учитывать породу дерева. Из уроков природоведения вы знаете, что деревья, имеющие листву, называют лиственными, а имеющие хвою — хвойными. Лиственными деревьями являются береза, осина, липа, ольха и другие породы. Хвойными деревьями являются сосна, ель, кедр, пихта, лиственница и др.Древесина — один из самых распространенных материалов, который люди научились обрабатывать еще в древности. Огромное количество изделий из древесины окружает нас и сейчас: предметы домашнего обихода, мебель, спортивный инвентарь, музыкальные инструменты и многое другое.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Тема – зображення моральної руйнації людини, яка нестримно прагнула збагачення, здатність людини на духовне переродження. Ідея – згубний вплив на людину бажання розбагатіти, уславлення щирих, милосердних, здатних на співчуття людей. Композиція І строфа – зображення реального життя Скруджа ІІ –ІІІ-ІV строфи – фантастична подорож Скруджа у Часі і Просторі V строфа – відродження Скруджа, зміни в його житті Експозиція – розповідь про Скруджа та його контору Зав`язка – поява душі Марлі, яка хоче врятувати героя Розвиток дій – подорож Скруджа різдвяної ночі з Духами Минулого, Теперішнього та Майбутнього Кульмінація – Скрудж, сповнений відчаю, біля власної могили Розв`язка – переродження Скруджа Сюжет Один із найвідоміших англійських письменників XIX ст. Чарлз Діккенс із співчуттям ставився до бідних людей. Своїми творами він сподівався звернути увагу багатих на несправедливість, яка існує в суспільстві, та перевиховати їх. Цій темі присвячена його повість «Різдвяна пісня у прозі». Головний герой твору — власник торгової спілки «Скрудж і Марлей». Скрудж це була дуже скупа і жорстока людина. «Через холод у душі і вся постать його немов заморозилась: ніс загострився, щоки зморщилися, хода стала скутою, очі почервоніли, тонкі губи посиніли, а голос хитрий та прикрий скрипів». Люди боялися і не любили його, Скрудж не поважав Свята, вважав це нісенітницею, не вмів радіти. Увечері перед Різдвом він образив племінника, вилаяв свого працівника. А вночі до нього з’явився привид товариша і компаньйона Марлея, про якого він давно забув. Привид Марлея розповів, як він тепер кається і страждає через те, що не робив добрих справ за життя. І пообіцяв, що Скрудж вночі зустрінеться з Духом Минулого, Духом Теперішнього та Духом Майбутнього Різдва. Подорож Скруджа у своє дитинство, в теперішнє та майбутнє допомогли йому багато чого зрозуміти. Це так вплинуло на нього, що він зробився зовсім іншою людиною — давав щедрі пожертви бідним, Допоміг сім’ї клерка Боба, привітно ставився до племінника — сина улюбленої сестри Фен. Ця історія, як і повинно бути в різдвяному оповіданні, закінчується щасливо. І нагадує людям, що вони повинні не марнувати часу, поспішати робити добро ближнім своїм.


Другие вопросы по другим предметам

✅ Ответов: 2 на вопрос по другим предметам: 1.Адзначце дзеясловы, якія з не будуць пісацца разам:а) (не) гаварыў праўду в) (не)пакоіць сябраб) сябру (не)здаровіцца г) (не) збірацца ў дарогу2. Адзначце дзеясловы 1 спражэння:а) падштурхнуць в) паставіцьб) напісаць г) марыць3. Адзначце словы, у якіх на месцы пропускаў трэба пісаць літару а: а)інт...рэс б) ш..дэўр в) ч..рнабровы г) ч..рнавалосы... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube