Категория
Другие предметы, опубликовано 06.06.2020 23:14

Які сімейні цінності в Буба мертвий сезон

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Объяснение:

Авторка методично й поступово підводить читача до логічного фіналу – переживши чимало негараздів усі члени родини знаходять спокій саме в сімейному колі. Батьки починають разом з друзями грати в Бридж, дідусь все більше проводить часу з Бубою і поступово забуває про свої пристрасті, Буба мириться з подругою і знаходить хлопця, починає розуміти батьків. Отже, сім’я – це те, що потрібно кожній людині. Так, іноді стаються непорозуміння, люди віддаляються один від одного, сваряться, але після цього в стосунки приходить мир і спокій. Сім’я – те місце, де тебе люблять і любитимуть завжди з усіма твоїми радощами й негараздами, веселощами й переживаннями.

Джерело: https://dovidka.biz.ua/simeini-tsinnosti-u-tvori-buba/ Довідник цікавих фактів та корисних знань © dovidka.biz.ua

Ответ
Ответ оставил: Гость
Очень мало балов за такую важную информацию....

Ответ
Ответ оставил: Гость
Этот материк входит в состав Евразии (6 букв) Азия не подойдет:)
Ответ
Ответ оставил: Гость
Я незнаю
Поставь лайк
Приходи по втлвввщ


Другие вопросы по другим предметам

Вопрос
Другие предметы, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Другие предметы, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по другим предметам: Які сімейні цінності в Буба мертвий сезон... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube