Категория
Другие предметы, опубликовано 25.05.2020 11:25

Яким було поселення давніх слов'ян?​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Нині слов'яни розселені на великій території Південної, Центральної та Східної Європи і далі на схід — аж до Далекого Сходу Російської Федерації. За географічним критерієм утворюють три гілки: східнослов'янську (українці, білоруси, росіяни), західнослов'янську (поляки, кашуби, чехи, словаки, лужичани), південнослов'янську (серби, хорвати, словенці, боснійці, болгари, македонці, чорногорці)
Ответ
Ответ оставил: Гость
Вязание спицами ето точно
Ответ
Ответ оставил: Гость
Вот несколько видов: сельдь, треска, пикша, сайда, навага, зубатка, палтус, камбала, семга (лосось) и голец
Ответ
Ответ оставил: Гость
Я гілкана чайник, тряпчана лялька на вигляд.Безглуздий грудочку турботи, любові і тепла.Але десь в душі дзвіночок надії дзвенить:а раптом я тобі кимось великим бути в житті змогла б?Я грілка на чайник, дівчисько, матрьошка.Веснянки і чубчик. Трохи пуху і вати в мені.Але мною цвіте від привітності кухня і стіл,і відблиск усмішки зайченям біжить по стіні.Я з чайника баба, проста, як сотні навколо, -але знаєш, ми в чомусь завжди несхожі на всіх.Я, може, твій таємний, надійний і відданий друг.У хвилини смутку почуй мій заливистий сміх.Я жити допомагаю - фігуркою тряпичной стоюна сторожі затишку, адже я берегиня родини.Тепло і надію я в домі наполегливо зберігаю,
І ласково в душу всім світять оченята мої.і ласкаво в душу всім світять оченята мо


Другие вопросы по другим предметам

Вопрос
Другие предметы, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Другие предметы, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Другие предметы, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по другим предметам: Яким було поселення давніх слов'ян?​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube