Категория
Другие предметы, опубликовано 24.03.2021 07:06

Твір на тему:Як я бачу майбутн

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Моє покоління стало очевидцем перехідного періоду нашої держави в побудові демократичного суспільства. Український народ рухається вперед, долаючи труднощі, виправляючи допущені помилки. Але, на жаль, щоразу нові зміни нашої влади призводять до нових змін у самій країні. Дуже часто все починається спочатку, у розбудові змінювати вже звичне...

Я  надіюся на те, що моя країна вийде на правильний шлях, вірю в майбутнє незалежної держави, яка посідатиме гідне місце серед інших держав. Для цього ми повинні докладати великі зусилля, працювати й творити задля її добробуту, сприяти розвитку всіх сфер її життя. Коли кожен з нас усвідомить, що майбутнє незалежної країни таки знаходиться лише в наших руках. І це буде залежати не лише від майбутнього країни а і майбутнього самих нас - людей!

Объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость
воды, газы, аэрозоли
Ответ
Ответ оставил: Гость
У меня нету Инстаграма
Ответ
Ответ оставил: Гость
Вырезать, лепить, шить, клеить, мастерить, соединять.


Другие вопросы по другим предметам

Вопрос
Другие предметы, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Другие предметы, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по другим предметам: Твір на тему:Як я бачу майбутн... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube