Категория
Экономика, опубликовано 06.06.2020 22:47

Впишіть пропущені слова!!! 50 баллов

1.Впишіть (малими літерами) пропущене слово у реченні: «Міжнародний поділ праці може бути загальним, частковим і одиничний ».
2. Розвиток організаційно - економічних форм, які пов’язують виробництво одних країн із споживанням його результатів в інших країнах ,- це__________________ виробництва.
3. Впишіть (малими літерами) пропущене слово у реченні: Різний рівень оплати праці є економічною причиною міжнародного руху______________сили».
4. Впишіть (малими літерами) пропущене слово у реченні: «_______________курс – це ціна валюти однієї країни , виражена у валюті іншої країни».
5. Впишіть (малими літерами) пропущене слово у реченні: «_______________баланс- це співвідношення між сукупними надходженнями з-за кордону та платежами валюти за кордон».
6. Впишіть (малими літерами) пропущені слова у реченні: «Економічний прибуток – це різниця між загальним ________________і загальними ___________________».
7. Впишіть (малими літерами) пропущені слова у реченні: « Існують три методи розрахунку ВВП: за сумою доданої вартості(за виробництвом), за витратами і за ______________».

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Кожен дохід має свій нюанс . Комусь приходиться жертвувати чимось заради доходу , втрачати і накопичувати . Головний нюанс у доході - прибуток . Адже все вирішує фортуна - чи фартане тобі чи ні
Ответ
Ответ оставил: Гость
Это обман жульничество и конечно же это брать деньги с банка
Ответ
Ответ оставил: Гость
Dsddddddddddddddddddddddddddddddddddd
Ответ
Ответ оставил: Гость
Он так и останется холостяком!


Другие вопросы по экономике

✅ Ответов: 2 на вопрос по экономике: Впишіть пропущені слова!!! 50 баллов 1.Впишіть (малими літерами) пропущене слово у реченні: «Міжнародний поділ праці може бути загальним, частковим і одиничний ». 2. Розвиток організаційно - економічних форм, які пов’язують виробництво одних країн із споживанням його результатів в інших країнах ,- це__________________ виробництва. 3. Впишіть (малим... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube