Категория
Экономика, опубликовано 31.05.2023 23:10

У чому була основна економічна причина для початку хрестових походів?

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Основною економічною причиною початку хрестових походів була потреба захопити нові території та поширити вплив на Сході для контролювання товаромістких маршрутів і забезпечення безпеки торгових шляхів. Також, християнські держави захоплювали території з метою збільшення свого населення та багатства, що допомагало вирішувати соціально-економічні проблеми в їх країні. Крім цього, хрестоносці отримували військову славу та можливість отримати нові землі.

Ответ
Ответ оставил: Гость

Основною економічною причиною для початку хрестових походів було бажання європейських країн забезпечити контроль над Святими землями, особливо над Єрусалимом, які мали велике релігійне значення для християн. Однак, за цим релігійним мотивом також ховалися значні економічні інтереси. Основні економічні причини для початку хрестових походів можуть бути наступними:

Контроль над торгівлею: Святі землі були важливим торговим шляхом, що з'єднував Європу зі Сходом. Володіння Святими землями давало європейським купцям прямий доступ до важливих торгових маршрутів, ресурсів та економічних можливостей.

Контроль над багатими регіонами: Святі землі, зокрема Сирія та Палестина, були відомі своїми багатими ресурсами, такими як прянощі, шовк, дорогоцінні камені та інші товари, які були великим попитом в Європі. Контроль над цими регіонами давав можливість європейським країнам забезпечити собі значні економічні вигоди.

Політична і економічна конкуренція: На тлі розпаду Арабського халіфату та інших політичних перетворень у Сході, європейські країни бачили можливість використати цей хаос для поширення своєї політичної та економічної впливу в регіоні. Вони конкурували між собою за контроль над Святими землями з метою забезпечити свої економічні та політичні інтереси.

Таким чином, хрестові походи мали значну економічну мотивацію, яка поєднувалася з релігійними та політичними факторами. Володіння Святими землями обіцяло європейським країнам значний економічний виграш та політичну перевагу в регіоні.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Офигеть !!!!!!!!!!!!!!
Ответ
Ответ оставил: Гость
У меня нет такой любви))).
Ответ
Ответ оставил: Гость

угол а + угол б = 180-угол с=180-32 = 148.

рассмотрим треуг. авd

угол ваd + abd=148/2=74

bda=180-74=106


Другие вопросы по экономике

Вопрос
Экономика, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по экономике: У чому була основна економічна причина для початку хрестових походів?... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube