Категория
Физика, опубликовано 09.01.2019 16:01

Два велосипедиста їдуть на зустріч один одному. перший має початкову швидкість 18 км\год і рухається рівносповільнено з прискоренням 0,2 м\с . другий має почткову швидкість 5.4 км\год і рухається рівноприскоренно з прискоренням 0,2м\с. початкова координата першого тіла 0, а другого- 15.Через який час і де вони зустрінуться

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Батогом обуха не переб'єш.  готовеньке і кішка з'їсть.  ні риба, ні м'ясо, і в раки не годиться.  птицю пізнають по пір'ю, а людину по мові.  лобом муру не проб'єш.
Ответ
Ответ оставил: Гость
1координата - 1 км?
Ответ
Ответ оставил: Гость
Хахазазахажаэпп решай сам спс дада
Ответ
Ответ оставил: Гость
300 390 690 ВОТ ТАК НАДО РЕШАТЬЬ
а ты не знаешь двоечник
аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
Ответ
Ответ оставил: Гость
5лименщут тематура. А40градусыв певирашают в лед


Другие вопросы по физике

✅ Ответов: 2 на вопрос по физике: Два велосипедиста їдуть на зустріч один одному. перший має початкову швидкість 18 км\год і рухається рівносповільнено з прискоренням 0,2 м\с . другий має почткову швидкість 5.4 км\год і рухається рівноприскоренно з прискоренням 0,2м\с. початкова координата першого тіла 0, а другого- 15.Через який час і де вони зустрінуться... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube