Категория
Физика, опубликовано 17.04.2019 12:07

Каков размер, который получается умножением массы тела и скорости? ​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

ответ:

кг*м/с  

объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость
Алюминат натрия (по формуле)
Ответ
Ответ оставил: Гость
Можно через силу тяжести выразить массу. Fтяж=m*g, потом выразить массу через плотность, p=m/v. Из этой формулы можно выразить объем. Но только если известно, из какого материала сделан объект.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Обертальний рух – це рух тіла, при якому точки описують кола, розміщені в паралельних площинах, причому центри всіх кіл розташовуються на одній прямій, яка зазвичай визначається як вісь обертання. Обертальний рух являє траєкторію у вигляді кривої лінії, а швидкість в кожній точці кривої лінії направлена по дотичній. Кінематика обертального руху характеризується: – Кутовий швидкістю і позначається ю; – Кутовим прискоренням і позначається е. Кутова швидкість – це швидкість обертального руху, яка визначається відношенням кута повороту радіуса, що з’єднує рух тіло з центром кола, до часу, за який був здійснений поворот. Кутова швидкість є векторною величиною, де його кутовий вектор швидкості спрямований в тому ж напрямку, що і поступальний рух правого гвинта (правило буравчика), де відбувається рух по колу. Якщо обертальний рух збігається з обертанням рукоятки буравчика, то поступальний рух буравчика буде вказувати на напрямок кутової швидкості і кутового прискорення, тому вони сонаправлени. Фізичний зміст кутової швидкості при обертальному русі: кутова швидкість буде рівна куту повороту радіуса за одиницю часу. Доцентровийприскорення – це таке прискорення, яке утворюється при русі тіла по колу і направлено до центру по радіусу кола. Доцентрове прискорення дорівнює відношенню квадрата швидкості до радіусу кола. Фізичний зміст кутового прискорення: при обертальному русі кутове прискорення буде визначатися як зм


Другие вопросы по физике

✅ Ответов: 3 на вопрос по физике: Каков размер, который получается умножением массы тела и скорости? ​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube