Категория
Физика, опубликовано 09.01.2019 16:01

Математический маятник за 0,5 T смещается на 20 см. С какой амплитудой колеблется маятник? Начальная фаза колебаний равна пи рад.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Геополітичне положення, його позитивні та негативні риси. на розвиток держави, її безпеку суттєво впливають не лише економічні переваги розміщення, а й певні політичні процеси в навколишньому світі. тому в останні десятиріччя прийнято оцінювати не тількиегп, а й геополітичне положення країни (гпп). воно дещо ширше розглядає ічне положення держави, аналізуючи її територіальні відносини з іншими країнами та великими природними об'єктами (морями, гірськими масивами, ріками), які мають на неї істотний політичний, економічний, екологічний та соціальний вплив. оцінюючи гпп країни, природні об'єкти передусім з позицій того, утруднюють вони взаємодію даної країни з іншими чи сприяють їй. особливе значення має аналіз природних рубежів на кордонах. переважно рівнинний характер рельєфу та особливості гідрографічної мережі не створюють на кордонах україни суттєвих природних рубежів, за винятком карпатської гірської системи, яка є незначним бар'єром. важливими чинниками гпп україни є чорне й  азовське моря, а також річки дунай і дніпро, які покращують можливості транспортного сполучення з іншими державами. визначаючи геополітичне положення держави відносно інших країн, потрібно враховувати не лише їхні індивідуальні особливості, а й їхню належність до певних союзів та угруповань.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Дано хм=0,2 м т=0.5  фи0=п решение х=хм*косинус (омега*т+фи0) омега=2п\т
Ответ
Ответ оставил: Гость
Потому что так удобнее

Ответ
Ответ оставил: Гость
На плавание ходит 5 человек, так как пятая часть от 25 это 5 (25 : 5 = 5)
Ответ
Ответ оставил: Гость
Ответ d
..............


Другие вопросы по физике

Вопрос
Физика, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по физике: Математический маятник за 0,5 T смещается на 20 см. С какой амплитудой колеблется маятник? Начальная фаза колебаний равна пи рад.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube