Категория
Физика, опубликовано 11.01.2019 08:51

У пульверизатор повітря (густина = 1,29 кг/м3) під тиском 300000 Па. Тиск у вузькій частині пульверизатора 100000 Па зі швидкістю 1 м/с. Знайти максимальну швидкість вильоту води із сопла і максимальну висоту водозабору.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Ось і закінчилися новорічні канікули. дуже багато цікавого відбулося в цей період. для початку розповім про те, як я зустрів новий рік.30 грудня ми з татом пішли за ялинкою. дуже довго вибирали, і нарешті, вибрали пухнасту сосну невеликого росту. коли прийшли додому, тато відразу поставив її на столик в кутку зали. я взявся прикрашати ялинку гірляндою, яка яскраво світиться, красивими ялинковими іграшками і білим струмливим дощиком. до того моменту, коли я закінчив наряджати ялинку і прикрасив зал зі своєю кімнатою, мама прийшла з роботи. я взявся їй готувати різні страви до новорічного столу.сам новий рік я святкував у колі: з мамою, татом і сестричкою. ми слухали новорічне привітання президента, годинник пробив 12 і я загадав бажання, яке має збутися цього року. дід мороз приніс мені під ялинку футбольний м'яч, книгу з повістю артура конан дойля «собака баскервілей», красиві зошити і багато солодощів. загалом, все те, що я хотів. а наступного дня ми пішли в гості до бабусі з дідусем – привітали їх з новим роком, а потім поїхали на виставу біля ялинки на центральній площі міста. там влаштовували конкурси дід мороз зі снігуронькою, ми з ними водили хороводи, співали пісні. я розповів вірш дідові морозу і він мені подарував фотоальбом.в інші дні я гуляв у дворі зі своїми друзями. ми ліпили сніговика, грали в сніжки і каталися з гірки на санчатах. також я ходив з батьками на каток. хоч я не дуже гарно вмію кататися і був там вперше, мені дуже і я із задоволенням піду ще раз, коли мама з татом дозволять.настало різдво. за вікном йшов красивий сніжок, настрій у мене був святковий. ми зібралися всією родиною йти в гості до хрещеної сестри, бо мої хресні живуть не в нашому місті. гостей у них було багато, і ми добре провели час: розмовляли, жартували, сміялися і навіть танцювали. мені дуже спостерігати, як мама з моєю старшою сестрою ворожать в ніч перед різдвом.на старий новий рік до нас в гості приїхав мамин брат з сином. ми всі разом пішли прогулятися по місту. показували їм пам'ятки нашого міста , відвідали театр і були в цирку. а 14 числа вбралися в костюми і пішли посівати по сусідах і родичах. цей день мені запам'ятався найбільше. ми ходили по домівках, бажали людям щастя, здоров'я, благополуччя, радості, успіхів у новому році, бажали це навіть перехожим на вулиці. у всіх відразу піднімався настрій. нас дякували і ми заробили цілий мішок солодощів, фруктів і грошей.так, швидко пролетіли новорічно-різдвяні свята, прийшов час готуватися до нового навчального семестру. я повторював пройдений матеріал з літератури, та української мови. мама перевіряла вправи, які я виконував, а татові я розповідав вірші, які вивчив. почав читати «собаку баскервілей». батьки пообіцяли мені влітку поїздку на чорне море, якщо я на відмінно закінчу цей навчальний рік. буду старатися, бо дуже хочу поїхати на море, купатися і засмагати під теплим сонечком.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Скорость -2м/с, модуль скорости 2 м/сКомментарии Отметить нарушение
Ответ
Ответ оставил: Гость
Если нужна Fтяжести то она =mg=8кН
Ответ
Ответ оставил: Гость
Какие сложные я голову обломила


Другие вопросы по физике

Вопрос
Физика, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по физике: У пульверизатор повітря (густина = 1,29 кг/м3) під тиском 300000 Па. Тиск у вузькій частині пульверизатора 100000 Па зі швидкістю 1 м/с. Знайти максимальну швидкість вильоту води із сопла і максимальну висоту водозабору.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube