Категория
Физика, опубликовано 06.06.2020 23:00

Блез Паскаль разом з групою учнів, піднявшись на гору То-де-Дом (Франція), помітили, що стовп ртуті на 7,5 см нижчий, ніж біля підніжжя гори. Пізніше експериментально було установлено, що біля поверхні Землі тиск змінюється приблизно на 1 мм рт. ст. кожні 12 м висоти. Знаючи цю залежність, дайте відповідь на питання: на якій висоті над рівнем річки знаходиться школа, якщо у класі барометр показує 756 мм рт. ст., а в цей час біля річки 760 мм рт. ст.?

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
За один период маятник проходит S1=4*A=4*3=12 см
S=n*S1=10*12=120 см
Ответ
Ответ оставил: Гость
K=50Н/м, Δl= 2 см=0,02 м.F-?
F=kΔl.
F=50*0,02=1 Н.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Решение.
Материал, из которого изготовлен стержень, явно не является проводником, поскольку в этом случае стрелки электрометров бы отклонились на одинаковый угол. Так как стекло является диэлектриком, стержень может быть только стеклянным.

Правильный ответ указан под номером 2.
Ответ
Ответ оставил: Гость
2 .Це називається позитивно заряджений йон .
1.нейтронів 6 (що = атомній масі елемента - атомний номер )  
 протони = кількості електронів і = атомному номеру елемента


Другие вопросы по физике

Вопрос
Физика, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по физике: Блез Паскаль разом з групою учнів, піднявшись на гору То-де-Дом (Франція), помітили, що стовп ртуті на 7,5 см нижчий, ніж біля підніжжя гори. Пізніше експериментально було установлено, що біля поверхні Землі тиск змінюється приблизно на 1 мм рт. ст. кожні 12 м висоти. Знаючи цю залежність, дайте відповідь на питання: на якій висоті над рівнем річки... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube