Категория
Физика, опубликовано 16.04.2019 10:00

Яке природне оптичне явище не пояснюється заломленням світла

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Сонячні й місячні затьмарення  — найцікавіше явище природи, знайомі людині з найдавніших часів. вони бувають порівняно часто, але видні не із всіх місцевостей земної поверхні й тому багатьом рідкими. будь-яке затьмарення відбувається тоді, коли три  небесних тіла: земля, місяць і сонце вибудовуються з погляду земного спостерігача на одній умовній прямій. якщо між землею й сонцем розташована місяць, то затьмарення називається сонячним, якщо ж навпаки тінь землі закриває від місяця пряме сонячне світло, те це місячне затьмарення. залежно від того, наскільки близько місяць виявиться до вузла орбіти в годину затьмарення, вона може пройти через середину конуса тіні, і затьмарення буде максимально тривалим, а може пройти краєм тіні, і тоді ми побачимо приватне місячне затьмарення. конус земної тіні півтінню. у цю область простору попадає лише частина сонячних променів, не закрита землею. тому бувають напівтіньові затьмарення. про їх теж повідомляється в астрономічних календарях, але ці затьмарення нерозрізнені для ока, тільки фотоапарат і фотометр здатні відзначити затьмарення місяця під час напівтіньової фази або напівтіньового затьмарення. коли ж повня трапляється далеко від вузлів  місячної орбіти. місяць проходить вище або нижче тіні й затьмарення не відбувається.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Вот картинка с решением(я хреново рисую/
Ответ
Ответ оставил: Гость
15 минут ето 0.25 часа значит за 15 минут он пролетит 412/4=103км
Ответ
Ответ оставил: Гость
Потому что все материалы имеющееся на планете Земля не вечный. Они истощяются. Поэтому двигатель не может быть вечным, исходя из того определения что его составные части не вечный.


Другие вопросы по физике

✅ Ответов: 2 на вопрос по физике: Яке природне оптичне явище не пояснюється заломленням світла... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube