Категория
Французский язык, опубликовано 06.06.2020 22:16

Напишите 10 предложений - Киев столица Украины.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Объяснение:

Київ – столиця України та одне з найстаріших міст Європи, засноване щонайменше 1500 років тому. Сучасне європейське місто здатне здивувати будь-кого – від любителів природної краси, архітектури та визначних пам'яток до тих, хто віддає перевагу більш насиченому та активному відпочинку.

Київ побудовано на схилах живописної річки Дніпро, що дає можливість милуватися неповторними панорамами мегаполісу. Поряд із численною кількістю сучасних хмарочосів, торгівельно-розважальних та бізнес-центрів розташовані цікаві історичні будівлі, пам'ятки мистецтва й архітектури, тихі вузькі вулички із своєю історією та неповторним шармом. Тут велика кількість зелених скверів, парків, фонтанів, музеїв, університетів, храмів, театрів, кафе, ресторанів та клубів на будь-який смак.

Як кожна столиця, Київ живе насиченим та бурхливим життям – розвивається, реконструюється, стає кращим, але одне залишається незмінним – бажання вивчати це місто та кожного разу відкривати його з іншого боку.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Elle est contente de vous voir.
Ответ
Ответ оставил: Гость

32: 4=8

8*6=48 лошади необходимо на 6 дней 48 кг овса

Ответ
Ответ оставил: Гость

плюсы юношеского писимизма это только в одном случае хорошо, когда человек не волнуется тоесть нервы в хорошем состояии.

минусы юношеского писимизма это когда человеку всё равно.


Другие вопросы по французскому языку

Вопрос
Французский язык, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Французский язык, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Французский язык, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по французскому языку: Напишите 10 предложений - Киев столица Украины.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube