Категория
География, опубликовано 18.02.2019 09:20

Що спільного між південною америкою і африкою? завчасно дякую

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Дієприслівник  -  це особлива незмінна форма дієслава, що позначає додаткову дію або стан, яка іншу, головну.у речені дієприслівник завжди виступає обставиною.дієприслівники відпові на питання що роблячи? наприклад: кажучи та що зробивши? наприклад: намалювавши.  дієприслівник має ознаки   дієслова(час і вид) та прислівника(незмінність, залежність від дієслова-присудка, значення обставини)дієприслівник не має закінчення.у кінці дієприслівників після ч, ш завжди пишуть літеру и..дієприслівник із залежними від нього словами називають дієприслівниковим хворотом.  дієприслівниковий зворот завжди є обставиною.на письмі дієприслівниковий зворот завжди виділяють комою або комами незалежно від його місця в реченні.в усному мовлені дієприслівниковий зворот виділяють паузами.  дієприслівники недоконаного виду утворюються від основи дієслова теперішнього часу за суфіксів учи ючи ачи ячи, а доконаного виду утворюються від основи неозначеної форми дієслова за суфіксів   вши, ши..не з дієприслівниками пишуть окремо. наприклад не почувши, не зробивши.. разом з не пишуться тільки дієприслівники, утворені від дієслів, які не вживаються без не.  наприклад ненанавидячи, нехтуючи
Ответ
Ответ оставил: Гость
Дієприслі́вник    — невідмінювана форма  дієслова, яка, пояснюючи  присудок, називає додаткову дію. дієприслівник відповідає на питання  що роблячи?   що зробивши? наприклад:   мірку́ючи, пи́шучи, чита́ючи, міркува́вши, писа́вши, чита́вши. дієприслівник поєднує в собі деякі  граматичні  ознаки як дієслова, так і  прислівника,  що відбито й в назві:   дієприслівник  буквально означає  прислівник, що діє, перебуває в дії. із дієслівних рис йому властиві такі: категорія виду (доконаний  —  зупинившись, схилившись;   недоконаний  —  говорячи, знаючи), категорія часутеперішній  —  знаходячи, виступаючи;   минулий  —  притаївшись, пройшовши). дієприслівник, як і дієслово, може мати залежні слова. як і прислівник, дієприслівник не відмінюється (серед дієслівних форм, не відмінюється, зокрема, інфінітив), а також у реченні виконує роль  обставини.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Не только в географическом положении крупнейших океанов Земли, но и во многих их особенностях — климатообразовании, гидрологическом режиме и т. п. — есть много общего. Тем не менее весьма существенны и различия, которые связаны с большой разницей размеров: по площади поверхности (91,6 млн км2) и по объему (около 330 млн км3) Атлантический океан примерно вдвое уступает Тихому. 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Сейшел
Рогру,Апенс..............
Ответ
Ответ оставил: Гость
Чаще всего там происходят столковение плит тоесть землетресения бывают изверщения вулканов


Другие вопросы по географии

Вопрос
География, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
География, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по географии: Що спільного між південною америкою і африкою? завчасно дякую... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube