Категория
География, опубликовано 06.06.2020 20:32

Дізнайтеся більше про населений пункт який розташований у степовій зоні (на вибір). Дуже потрібно!!!!

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Український степ — степова природна зона в Україні, розташована на півдні, центрі й сході країни. Західна й центральна частина Чорноморсько-Каспійського степу, складової великого Євразійського степу ться із заходу на схід від дельти Дунаю до південних відрогів Середньоруської височини на 1000 км, а на південь до Азово-Чорноморського узбережжя та Кримських гір майже на 500 км[1]. Степ збігається приблизно з Південною Україною (крім Кримських гір). Степ займає майже 300 000 км² (40 %) української суцільної етнічної території і 460 тисяч км² (48 %) всіх українських земель. На території сучасної України степ займає 240 тисяч км², або 40 % від усієї території країни, є найбільшим зональним природним комплексом[2]. У степу розташовані Одеська, Миколаївська, Херсонська, Дніпропетровська, Запорізька, Донецька, Луганська області, південні частини Кіровоградської і Харківської областей та рівнинна частина Криму. Степ майже цілком розораний, залишки колишньої рослинності збереглися у заповідниках і частково на схилах балок і долин річок.

Объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость

Краматорськ є населенним пунктом Донецької області, яка розміщена у степовій зоні України. Особливостями цієї зони є спекотний клімат та сухе повітря. У Краматорську ці особливості дуже чітко проявляються. Місто оточує безкрая площа степів на яких ведеться сільські роботи. Багата кількість степів та наявність сухого повітря дозволяє місту видобувати насіння з подсолнухів, ростити гречку та пшеницю. опади в цьому місці бувають дуже часто у зв'язку з кліматичною зоною Краматорська.  

Объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость
Индийский океан Южное полушария Между берегамиАфрики Евразии Австралия и Антарктиды
Ответ
Ответ оставил: Гость
Сложноооооооооооооооооооо
Ответ
Ответ оставил: Гость
Красное и Аравийское моря.
Аденский, Персидский, Бенгальский, Большой Австралийский заливы
Мозамбикский пролив


Другие вопросы по географии

Вопрос
География, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
География, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
География, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по географии: Дізнайтеся більше про населений пункт який розташований у степовій зоні (на вибір). Дуже потрібно!!!!... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube