Категория
География, опубликовано 06.06.2020 20:33

Від чого залежить родючість грунту ? А) Висоти снігового покриву. Б) Кількості гірських порід. В) Вмісту гумусу. Г) Різноманітності дерев.​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

рiзноманiтностi дерев

Ответ
Ответ оставил: Гость

ответ:он был гордым

Объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость

ответ: он побаивался её, и когда ему предложили поужинать он испугался.

Ответ
Ответ оставил: Гость

В)Від вмісту гумусу

Объяснение:

Гумус — це верхній шар ґрунту, що має вагоме значення для родючості. Це щось схоже на компост та перегній, але розкладається швидше, ніж компост. Оскільки гумус є класифікацією різних органічних сполук, застосовується класифікація гумінових речовин. Гумус є поширеним у ґрунті, а також у воді.

Гумус утворюється в ґрунті внаслідок залишків рослин, більш конкретно, розкладає рослинні та тваринні залишки.

Виробництво органічного ґрунту гумусових речовин є результатом процесу біодеградації мертвої органічної речовини (залишків рослин та тварин), що називається гуміфікацією. Це дуже повільний процес, набагато повільний, ніж розкладання залишків рослин та тварин, що призводить до компосту. Вона приймає гумінові речовини від 6 до 12 місяців, щоб перетворити їх на компост, проте в природі перетворення гумінових речовин у компост вимагає набагато більше часу.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Я точно не уверен, но это либо море Баффина, или море Лабрадора!
Ответ
Ответ оставил: Гость
Сто восемдисать цілих 5 десятих

Ответ
Ответ оставил: Гость
Ну тип когда копают , и тд


Другие вопросы по географии

Вопрос
География, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по географии: Від чого залежить родючість грунту ? А) Висоти снігового покриву. Б) Кількості гірських порід. В) Вмісту гумусу. Г) Різноманітності дерев.​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube