Категория
География, опубликовано 06.06.2020 22:28

3. На основі прочитаного тексту і переглянутого відео доповніть подані нижче речення: ( зробіть записи в зошиті). 1. Тихий океан розташований в усіх кліматичних поясах, окрім … . 2. Значна протяжність океану з півночі на південь зумовлює зміну середньорічної температури води від … на екваторі до … на півночі та півдні. 3. Велика частина Тихого океану лежить у …, … , … поясах обох півкуль, тому він … серед інших океанів. 4. Незважаючи на його назву, він найбільш … на планеті: на півночі і на півдні часто бувають … , а також тропічні циклони – … . 5. Для помірного поясу обох півкуль характерні постійні … вітри, а втропічних широтах постійно дмуть … . 6. В океані поширені майже всі типи водних мас, окрім … . 7. Оскільки океан дуже витягнутий з заходу на схід, переважають … рухи води. 8. В океані сформувалися найпотужніші течії ( перелічити їх назви, спочатку теплі, а потім холодні), які утворюють … . 9. Тваринний світ надзвичайно … і … . Поширені лососеві риби: …. , тварини – гіганти: …. , а також ссавці … . 10. До берегів океану виходять території понад … країн, в яких проживає майже … населення Землі.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Что помочь? Какой у тебя вопрос? ???????????????????????????

Ответ
Ответ оставил: Гость
Афана́сий Ники́тин — русский путешественник, писатель, тверской купец, автор знаменитых путевых записей, известных под названием «Хождение за три моря». Стал одним из первых европейцев, достигших Индии в XV веке. Умер в 1475-ом г.
Ответ
Ответ оставил: Гость
8742 метра ( жёлоб Пуэрто-Рико)
Ответ
Ответ оставил: Гость
Я считаю, что реки и озера Африки имеют очень большое значение. Как мы все знаем эта страна по климату очень сухая и, поэтому можно сделать вывод, что многие нуждаются в воде. Так что лично мое мнение-большое.


Другие вопросы по географии

Вопрос
География, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
География, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
География, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по географии: 3. На основі прочитаного тексту і переглянутого відео доповніть подані нижче речення: ( зробіть записи в зошиті). 1. Тихий океан розташований в усіх кліматичних поясах, окрім … . 2. Значна протяжність океану з півночі на південь зумовлює зміну середньорічної температури води від … на екваторі до … на півночі та півдні. 3. Велика частина Тихого океа... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube